3 beneficii incredibile ale bicarbonatului de sodiu





 Cu totii am auzit despre bicarbonatul de sodiu ca are foarte multe beneficii, insa unii nu le cunosc pe toate; este si greu sa le cunoastem pe toate pentru ca sunt dovedite cel putin 75 la numar, insa unii nu incercam acest praf incredibil din simplu fapt ca nu cunoastem exact utilitatea acestuia. 

In acest articol, vom discuta despre 3 beneficii foarte bune! Toate sunt dovedite si avizate de catre medici..

O alta parte buna a bicarbonatului de sodiu este ca acesta se gaseste in orice magazin alimentar, la un pret foarte scazut.

În primul rând ce este bicarbonatul de sodiu, ce are în componență încât poate fi considerat un panaceu universal? Pe scurt, din punct de vedere chimic, bicarbonatul de sodiu este sarea acidului carbonic cu hidroxidul de sodiu, are formula NaHCO3. Combinația dintre un acid slab și o bază puternică face ca bicarbonatul de sodiu să fie slab bazic, ceea ce înseamnă că este foarte util în menținerea unui pH optim (în jurul valorii generale de 7,35 – 7,45 într-un interval de la 0 la 14), ceea ce înseamnă o slabă alcalinizare a corpului uman. Să începem numărarea celor 3 beneficiilor ale sale.



1.Aciditate

Cel mai folosit mod din popor al bicarbonatului de sodiu este pentru a reduce si combate aciditatea stomacului. Dupa o masa prea bogata avand drept consecinta un stomac plin, il putem ajuta printr-o lingurita de bicarbonat. Bine-înțeles, in extenso, bicarbonatul de sodiu este folosit pentru neutralizarea acidul gastric în exces în gastrite.

ATENȚIE: Nu este indicat sa folosim acest tratament pe perioade lungi de timp deoarece excesul produce o aciditate cronica continua. Nu este recomandat nici celor care sufera de hipertensiune pentru ca poate provoca o crestere brusca de tensiune deoarece bicarbonatul are un continut de sodiu ridicat. 

2.Combate cu succes cancerul 



Este general acceptat faptul că persoanele cu aciditate crescută sunt predispuse la osteoporoză, artrită și cancer, de aceea bicarbonatul de sodiu este considerat un remediu naturist împotriva cancerului. 

Dizolvati o lingurita de bicarbonat intr-un pahar de apa necarbogazoasa. Peste aceasta adaugati zeama de la o lamaie si amestecati. Luati inainte de fiecare masa acest remediu si o sa aveti un indice alcalin ideal.

ATENȚIE: O cantitate mare ingerata in organism nu este recomandata pentru ca este posibil sa ajungem la o alcalinitate crescuta. doză mai mare nu este recomandată pentru că va duce la o alcalinitate prea crescută. 

3.Raceala


Daca sunteti raciti sau simtiti ca este posibil sa va prinda o raceala, faceti gargara cu apa in care dizolvati o lingurita de bicarbonat. Acest remediu ajuta pentru a combate durerile din gat si elimina virusii si bacteriile.

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY