Am filmat-o ”în acţiune” pe… înfierbântata Jasmine! Fosta logodnică a lui Leo de la Strehaia a ”violat” un bărbat timid în maşina lui!

Jasmine este una dintre cele mai apreciate dansatoare din buric din România, devenită cunoscută prin intermediul mişcărilor provocatoare, dar şi prin faptul că a avut o relaţie cu Leo de la Strehaia. De când nu mai formează un cuplu cu el, blonda a mai avut câţiva iubiţi, nu la fel de cunoscuţi în showbizul autohton, iar zilele trecute Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a filmat-o într-o ipostază total neaşteptată!






În imagini o puteţi vedea pe Jasmine în timp ce intră în maşina unui bărbat şi îl ”violează”! Cei doi s-au întâlnit în apropierea unui supermarket, fiecare venind cu maşina proprie. Dansatoarea din buric a încercat să-l sărute cu forţa în repetate rânduri, până a reuşit. Mai mult, Jasmine l-a pupat cu foc pe obraz şi pe gât, dar bărbatul era timid şi a respins-o de câteva ori. Acesta părea că nu îşi doreşte să fie văzut în prezenţa ei şi, în niciun caz, într-o ipostază atât de apropiată. Jasmine şi bărbatul misterios au stat de vorbă câteva minute, iar discuţia s-a încheiat cu o ceartă. Dansatoarea înfierbântată a ieşit din maşina lui supărată şi au plecat amândoi, fiecare la treaba lui, bărbatul oprindu-se întâi la o benzinărie pentru a alimenta autovehiculul.

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY