Imagini inedite cu șeful antimafia din România

Șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, este extrem de discret în ceea ce privește viața personală. Atât de discret, încât nici cont de Facebook nu are. În schimb, soția sa, Corina, un cunoscut medic pneumolog din Iași, este mult mai sociabilă.
starshiners.ro

Pe rețeaua de socializare, Corina Horodniceanu posteaza fotografii din vacanțele în care merge, de la congrese, sau de la întâlnirile cu prietenele. Într-o singură fotografie apare alături de soțul său și de copii. 


Soții Horodniceanu, alături de copii și de niște prieteni

Procurorul ieșean Daniel Horodniceanu a fost numit la șefia DIICOT pe 19 mai 2015, după un scandal care a zguduit sistemul judiciar: arestarea, pe 20 noiembrie 2014, a Alinei Bica.  Iese foarte rar cu declarații publice și nu a vorbit niciodată despre viața personală. O singură dată a spus că regretă că nu face mai mult sport.
inpuff.ro
”Viaţa socială foarte săracă, experienţa managerială îndelungată şi responsabilitatea de care am dat dovadă în activitatea mea sunt primele calităţi care mă recomandă la conducerea DIICOT”, spunea Horodniceanu, la învestirea în funcție.
Medicul Corina Horodniceanu FOTO: FACEBOOK
libris.ro
Șeful DIICOT are 42 de ani, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Mihail Kogălniceanu “ – Iaşi, în 1996, ca şef de promoție. Și-a început activitatea profesională în anul 1998, pe postul de consilier juridic la Consiliul Judeţean Iaşi, unde a stat din august până în decembrie. Din  ianuarie 1999  a intrat pe postul de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni. A stat aproape un an şi jumătate la Fălticeani, trecând apoi prin posturi similare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani şi la Iaşi.
În noiembrie 2005, Horodniceanu a devenit procuror al DIICOT - Biroul Teritorial Iaşi, fiind numit şef al acestei instituţii în 2006, pentru trei ani, până în 2009. Apoi a fost procuror al Serviciul Teritorial Iaşi al DIICOT, iar din 2012 a condus din nou acest serviciu ca procuror-şef. Este specializat, printre altele, în audierea copiilor în procedurile judiciare şi în combaterea şi înţelegerea fenomenului traficului de femei în Europa.
Are datorii
Potrivit declarației de avere de anul trecut, procurorul şef al DIICOT are datorii de peste jumătate de milion de lei la bănci, terenuri şi un Mercedes cumpărat de soţie. Anul acesta o refinanțare la o bancă în valoare de 543.383 de lei și a înstrăinat un autoturism. El mai are și alte credite în valoare de 123.500 de lei.
watchshop.ro
În ianuarie 2016 a înstrăinat un autoturism către Casa Auto SRL Iași, prin contract buy-back, în valoare de 9.990 de euro. În 2015 a avut venituri de peste 180.000 de lei din indemnizație și titluri executorii, iar soția sa peste 50.000 de lei din indemnizația de la Ministerul Sănătății și aproape 18.000 de lei din servicii medicale de la CJAS. De asemenea, șeful DIICOT a declarat și alocația pe 2015 a celor trei copii ai săi care a însumat 3.024 de lei.
Horodniceanu are o casă de locuit în Iași de 245 de mp și două terenuri intravilane de peste 700 de mp și 200 de mp dobândite în 2006, respectiv 2007, pe care le deține împreună cu soția sa, Corina Horodniceanu. El deține, împreună cu sora sa, Diana Horodniceanu, și un teren agricol de peste 1.000 mp, dobândit


answear.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY