10 MUNCITORI RĂNIŢI, MAŞINI RĂSTURNATE ŞI COPACI CĂZUŢI PE CAROSABIL, DUPĂ O VIJELIE

Zece muncitori au fost răniţi de o uşă ruptă de vânt, mai multe maşini au fost avariate, iar circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, din cauza unei vijelii care a avut loc vineri seara la Arad.


Sute de copaci au căzut pe carosabil, rupţi din cauza unei furturi extrem de puternice care a durat aproximativ 10 minute. Pe mai multe drumuri din Arad, dar şi pe autostradă, circulaţia a fost restricţionată
Pe DN 69, între Arad şi Timişoara, un camion de 7,5 tone a fost luat de vânt şi aruncat într-un şanţ de la marginea drumului.
Totodată, pe şoseaua care duce către Pădurea Ceala, de la marginea municipiului Arad, nu s-a putut circula din cauză că au fost rupţi circa 30 de copaci.
De asemenea, pe autostrada Arad – Timişoara, un TIR şi un microbuz de marfă s-au răsturnat la trei kilometri distanţă unul de altul, însă nu au fost victime. Tot pe autostradă mai multe indicatoate rutiere au fost smulse de vânt.
Persoane rănite au fost la o fabrică din municipiul Arad, unde zece persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu diferite răni, după ce o uşa de sticlă a fost ruptă de vânt.
Județul Arad s-a aflat vineri sub cod portocaliu, fiind semnalate intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, dat şi averse ce pot depăşi 20 de litri pe metrul pătrat.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

SURSA: stiri24ore.ro
Citește alte articole, AICI


BANCURI, GLUME, CATERINCĂ

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY