ALDE: REMUS BORZA, EXCLUS DIN PARTID, DUPĂ VOTUL DE LA MOȚIUNE

Biroul Politic Central al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) a decis excluderea din partid a deputatului Remus Borza, ca urmare a încălcării de către acesta a deciziilor adoptate de forurile statutare ale partidului și a votului de la moțiune.


”Deputatul Remus Borza nu a fost sancționat pentru „delict de opinie”, așa cum a afirmat acesta în spațiul public, ci pentru nerespectarea unei decizii rezultată din votul democratic din forurile de conducere ale ALDE, la care și domnia sa a participat.
Opiniile exprimate în cadrul reuniunilor acestor foruri sunt luate în calcul, însă ceea ce contează este opinia majorității. Opiniile membrilor ALDE sunt liber exprimate, dar deciziile se iau în urma dezbaterilor cu votul majorității”, se arată într-un comunicat al ALDE.
Totodată, reprezentanții partidului transmit că ”Remus Borza a ales să înșele încrederea pe care colegii i-au arătat-o preferând să-și negocieze o poziție de ministru al Energiei într-un ipotetic Guvern Grindeanu 2.
Să nu ducă domnul Borza grija ALDE pentru că așa cum ne-am descurcat și până la venirea dânsului în ALDE, ne vom descurca și în continuare bazându-ne pe membrii de onoare și de caracter”.
Remus Borza este singurul parlamentar ALDE care, la votul pe moțiune, a decis să voteze împotriva acesteia.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

sursa: stiri24ore.ro
VEZI:

Top 10 cele mai TARI BANCURI


VEZI MAI MULTE BANCURI

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY