ARGEŞ: BĂIEŢEL DE DOI ANI RĂNIT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ETAJUL 3 AL UNEI BLOC; VA FI DUS LA BUCUREŞTI

Un băiețel în vârstă de doi ani a ajuns, sâmbătă, la Spitalul de Pediatrie din Pitești, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din cartierul piteștean Trivale. Medicii au decis să transfere copilul la o clinică din Capitală.


Rudele copilului au sunat de urgență la 112 să anunțe că băiețelul în vârstă de doi ani are nevoie de îngrijiri medicale după ce a împins un geam și a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc, pe pământ.
Imediat după incident, mama copilului a coborât și l-a luat pe băiat în apartament, iar aici l-au găsit paramedicii. Copilul era conștient şi a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Pitești.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Pitești, Adina Enescu, a declarat că băieţelul a suferit mai multe politraumatisme prin cădere.
"Are un traumatism cranian și un traumatism toraco-abdominal. Se suspectează și o contuzie pulmonară. Este echilibrat, stabil hemodinamic. Acum se află la investigații", a declarat Adina Enescu.
Medicii piteșteni au decis să îl transfere pe copil la o clinică din Capitală, pentru mai multe investigații, dar și pentru un tratament de specialitate sau intervențiile care se impun după aflarea rezultatelor.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

SURSA: stiri24ore.ro
Citește alte articole, AICI

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY