BOLDRIN VA MERGE MIERCURI ÎN TURCIA PENTRU A SEMNA CU KAYSERISPOR, AU ANUNŢAT OFICIALII FCSB

Fotbalistul brazilian Fernando Boldrin, în vârstă de 28 de ani, va părăsi miercuri cantonamentul echipei FCSB pentru a semna cu formaţia turcă Kayserispor, a anunţat, marţi, gruparea antrenată de Nicolae Dică, pe pagina de Facebook.

PUBLICITATE


„FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu Kayserispor pentru transferul lui Fernando Boldrin. Mijlocaşul brazilian va părăsi miercuri cantonamentul Stelei din Slovacia cu destinaţia Turcia, acolo unde va efectua vizita medicală şi va semna contractul cu noua sa echipă. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Fernando pentru contribuţia avută la obţinerea rezultatelor din sezonul 2016/2017 şi îi urează mult succes în Turcia!”, este anunţul făcut de către conducătorii vicecampioanei, pe Facebook.
Kayserispor este antrenată de Marius Şumudică, cel care l-a avut sub comanda sa pe Fernando Boldrin la Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu, cu care a câştigat titlul şi Supercupa. Turcii i-au mai adus la echipă pe Stepahane Badji (împrumut de la Anderlecht) şi Erdal Ozturk (Bayern Munchen). Suma de transfer este, conform finanţatorului FCSB, 1,2 milioane de euro.
„Sunt foarte fericit că am făcut parte dintr-un grup minunat la Steaua şi sper că am avut evoluţii bune şi pe placul suporterilor. Mă aşteaptă o provocare nouă acum, însă vreau să le mulţumesc tuturor celor de la Steaua şi, mai ales, fanilor, care au fost mereu alături de mine şi m-au apreciat. Îmi doresc foarte mult ca Steaua să câştige campionatul în sezonul următor şi să îi văd pe foştii mei colegi şi în grupele UEFA Champions League”, a declarat Boldrin pentru site-ul FCSB.
sursa: stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY