CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, LA DISCUȚIILE DE LA VILA LAC 1 DESPRE LISTA MINIȘTRILOR

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns marți seara la Vila Lac 1, acolo unde Liviu Dragnea, premierul desemnat Mihai Tudose și liderii organizațiilor PSD din țară discută despre lista miniștrilor.


Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea a discutat marți, începând cu ora 13.00, cu fiecare lider de organizație în parte. Întrebat, la intrarea la ședință, dacă sunt tensiuni în organizațiilor locale, președintele PSD a infirmat. ”Categoric nu. Dimpotrivă”, a spus Dragnea.
Călin Popescu Tăriceanu a ajuns, marți seara, la Vila Lac 1, acolo unde are loc întâlnirea, urmând să îl anunțe pe Mihai Tudose, premierul desemnat, despre decizia luată în partid.
Membrii Biroului Politic Central ai ALDE au decis să îi susțină pe Grațiela Gavrilescu, vicepremier și ministrul Mediului, Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, Toma Petcu, ministrul Energiei și Viorel Ilie, ministru pentru Relația cu Parlamentul. Adică aceiași miniștri ca și în Cabinetul Grindeanu.
Întrebat de portofoliul de la Justiție, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că decizia este la PSD. ”Ministerul e asumat de PSD. Nu pot vă dau niciun element în plus. Eu l–am apreciat pe domnul ministru, cred că a avut o prestație bună dar decizia va fi luată în comun cu partenerii de coaliție și cu prim-ministrul”, a spus Tăriceanu.
Joi va avea loc, în Parlament, prezentarea programului de guvernare și votul de încredere ce va fi dat Guvernului Tudose.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

sursa: stiri24ore.ro
VEZI:

Top 10 cele mai TARI BANCURI

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY