CISTERNĂ ÎNCĂRCATĂ CU BENZINĂ, RĂSTURNATĂ PE AUTOSTRADA A3, SENSUL CĂTRE BUCUREŞTI-ÎNCHIS

Pompierii militari din Prahova intervin, sâmbătă, pe autostrada A3, București – Ploiești, unde o cisternă, încărcată cu zeci de tone motorină și benzină, s-a răsturnat, existând scurgeri de combustibil. Autostrada a fost închisă pe sensul de mers către București.


Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii intervin, la ora transmiterii acestei știri, pe autostrada A3, unde o cisternă care era încărcată cu 22 de tone de motorină și 10 tone de benzină, s-a răsturnat, în apropiere de Ploieşti.
”Sunt scurgeri de combustibil. Nu există pericol de explozie. Răcim cu spumă. Este o intervenție de durată. Trebuie repusă pe roți. Transporta motorină și benzină”, a declarat Vasiloae.
La rîndul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că s-a luat decizia ca pe A3 sensul de mers către București să fie închis.
”Cisterna, încărcată cu benzină și motorină s-a răsturnat la kilometrul 56, în afara părții carosabile. Este închis sensul de mers către București”, a declarat Brezeanu.
Ulterior, reprezentanţii Poliției Prahova au decis închiderea totală a traficului pe autostrada A3, pe ambele sensuri. Traficul este deviat între localităţile Bărcăneşti şi Potigrafu.
De asemenea, reprezentanţii ISU Prahova au afirmat că şoferul cisternei a fost rănit şi este transportat la spital.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

SURSA: stiri24ore.ro
Citește alte articole, AICI

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY