CRISTIAN BOUREANU AFLĂ VINERI DACĂ RĂMÂNE ÎN AREST. PE FACEBOOK, IMAGINI NOI CU FOSTUL DEPUTAT

Imagini noi din seara în care Cristian Boureanu a fost implicat în scandalul care l-a dus în spatele gratiilor au apărut pe reţelele de socializare. Fostul deputat apare filmat la poliţie, în timp ce face, cel mai probabil, exerciţii de concentrare. Boureanu află vineri dacă rămâne în arest.

Imaginile ar fi fost înregistrare în timp ce se afla la poliţie, la scurt timp după ce a fost implicat într-un scandal cu poliţiştii de la Bridaga Rutieră.
Cristian Boureanu a fost arestat pe 10 iunie, fiind acuzat de ultraj, după ce a lovit polițiștii care au oprit în trafic mașina în care se afla. Vineri, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti judecă contestaţia fostului parlamentar la măsura arestării preventive.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis, miercuri, dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti, și fostul deputat acuzându-i pe aceştia că l-ar fi agresat.
În spațiul public au apărut mai multe înregistrări din noaptea în care mașina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, pe imagini putându-se observa cum fostul deputat îl lovește pe unul din polițiști în zona inghinală, dar și cum omul legii ripostează cu un pumn în zona feței.
sursa: stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY