DOUĂ DINTRE VICTIMELE EXPLOZIEI DE LA TULCEA SUNT INTERNATE LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN GALAȚI

Două dintre persoanele rănite în urma exploziei unor butelii într-o gospodărie din satul Balabancea, județul Tulcea, au ajuns la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” din Galați.


Ambele victime au suferit arsuri. În jurul prânzului, cele două persoane rănite au fost transportate cu un convoi de ambulanțe care a trecut Dunărea cu bacul Navrom.
Victimele au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” din Galați, după ce au suferit arsuri de gradele 1, 2 și 3.
”Este o victimă în elicopter și mai sunt încă două victime, doi bărbați, un bărbat cu arsuri pe aproximativ 30 la sută din suprafaţă corporală, iar celălat cu arsuri pe o suprafaţă mai mica”, a declarat, presei, medicul SMURD Galați Cătălin Ţimpău.
Cinci persoane aflate într-o locuinţă din satul Balabancea, judeţul Tulcea, au fost rănite, marţi, după ce în imobil a izbucnit un incendiu, iar apoi mai multe butelii au explodat. Proprietarii gospodăriei comercializau butelii cu GPL, iar în curtea locuinţei se găseau mai multe recipiente.
Cauzele incendiului nu au fost încă stabilite.
Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că una dintre victimele exploziei este transportată la Bucureşti.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

sursa: stiri24ore.ro
VEZI:

Top 10 cele mai TARI BANCURI

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY