Dragnea, înainte de discuția privind numele miniștrilor: Nu sunt tensiuni în organizații. Dimpotrivă/VIDEO

Liviu Dragnea a declarat, la intrarea la discuțiile cu liderii PSD din țară, dar și cu premierul desemnat Mihai Tudose, că nu există nicio tensiune în organizațiile social-democraților din țară. Cât privește structura Guvernului, aceasta nu este exculs să fie modificată.


”Am avut o discuție de dimineață cu domnul Tăriceanu și Mihai Tudose. Mâine continuăm discuțiile și cu ceilalți colegi. Mâine când intrăm în CExN, la 12.30, să avem o variantă finală și să o aprobăm politic”, a declarat Liviu Dragnea.
Liderul PSD a mai spus că nu crede că va fi modificată structura Guvernului, dar acest lucru va fi stabilit clar în cadrul discuțiilor. Întrebat dacă Tudorel Toader nu mai este dorit în Cabinetul Tudose, Dragnea a răspuns: ”cred că sunt surse proaste”.
Discuțiile vor avea loc cu toți liderii din țară, a mai confirmat acesta, negând că ar exista tensiuni în organizații.
”Nu, dimpotrivă (n.r.: legat de tensiunile din organizații). Discutăm împreună și cu fiecare în parte. Va fi o discuție foarte serioasă”, a mai spus liderul PSD.
La ora transmiterii acestei ştiri, Liviu Dragnea şi premierul desemnat Mihai se află la Vila Lac 1 împreună cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD, aceasta fiind practic o şedinţă informală a CExN, înainte de şedinţa oficială de miercuri, unde se va vota lista cu miniştri.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

sursa: stiri24ore.ro
VEZI:

Top 10 cele mai TARI BANCURI

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY