Johnny Depp este devastat! Starul american regretă despărţirea de fosta nevastă, Vanessa Paradis

Johnny Depp i-a cerut Vanessei Paradis fie din nou împreună. Acum îşi seama relaţia cu fosta nevastă "a fost unică".

 

„Johnny a realizat între el şi Vanessa a fost ceva cu adevărat special.”, a dezvăluit o sursă din cercul lui de cunoştinţe pentru publicaţia RadarOnline

Actorul şi muzicianul în vârstă de 54 de ani, care şi-a finalizat în ianuarie divorţul dezastruos de a treia soţie, Amber Heard, a ajuns la concluzia frumoasa franţuzoaică era singura persoană care îl poate ţine sub control şi singura persoană pe care este capabil să o asculte„.


 „Vanessa l-a susţinut pe Johnny când au apărut problemele cu Amber. Ea va sta mereu lângă el”, a relatat Heather Rassel, căsătorită cu nepotul lui Depp, Billy Rassel.

„Fac eforturi pentru ca ei fie din nou un cuplu”, a mai spus Rassel. „Ar fi minunat din perspectiva copiilor. ”

Depp şi-a încheiat mariajul de 14 ani cu Vanessa Paradis, mama copiilor săi, în 2012. După puţin timp, a început se întâlnească cu Amber Heard, iar cei doi s-au căsătorit în 2015, dar un an mai târziu au divorţat din cauza comportamentului său abuziv.

Amber Heard are în prezent o relaţie cu miliardarul Elon Musk.

Pe marile ecrane, Johnny Depp a reintrat în rolul Căpitanului Jack Sparrow, odată cu lansarea filmului Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”. Premiera internaţională a avut loc la sfârşitul lunii mai, în Shanghai/China, în cel mai nou parc tematic de distracţii Disney.

Sursa: Stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY