Lasă-te fermecat de Sânziene! Creaturi fantastice, zâne și vrăjitoare vin în Grădina Botanică din București, la NexT Fantasia

Festivalul Internațional de Film NexT anunță o dezlănțuire de forțe mistice în #OrasulNexT. Creaturi fantastice, zâne și câteva vrăjitoare vor lua cu asalt oaza de natură din jungla urbană a Bucureștiului, cunoscută și sub numele de Grădina Botanică.

 

Inspirat de celebra animație a studiourilor Disney din 1940, titlul secțiunii NexT Fantasia nu se referă doar la conținutul scurtmetrajelor, ci și la felul în care dragostea pentru filme scurte se îmbină cu plăcerea de a ieși în natură, într-un loc, pe cât de frecventat, pe atât de atipic pentru un astfel de eveniment, transformat cu această ocazie într-o feerie urbană.

Imediat după Noaptea de Sânziene, sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 18.00, spectatorii sunt așteptați în Grădina Botanică din București unde vor putea petrece timp în natură și viziona scurtmetraje sub clar de lună.

Gândit că o prelungire a nopții de Sânziene, programul NexT Fantasia, prezentat de Silva, cuprinde 5 scurtmetraje care tratează lumi fantastice, distopice sau cel puțin magice.

Întreaga atmosferă va fi completată de concertul live al trupei de rock alternativ, TRAVKA, formată din: George Gâdei (voce), Misha Gâlcă (chitară, bass), Alexei Țurcan (chitară, acordeon, keys) și Cristian Chirodea (tobe).

Spectatorii sunt liberi să-și întindă propriile pături de picnic pe pajiștea din Grădina Botanică pentru a putea urmări într-o manieră cât mai relaxată filmele sau pentru a savura diverse licori și mâncăruri magice. Cât despre muzica celor de Travka, promitem că îi va ridica în picioare.

Plin de fantezie este și programul Forever Young care aduce spectatorilor o serie de scurtmetraje ce surprind momente intense din viața unor personaje aflate la vârsta adolescenței, într-un continuu du-te vino între copilărie și maturitate sau spontaneitate și viață adultă.

Programul NexT Fantasia este prezentat de Silva, în parteneriat cu J&B și va putea fi văzut sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 18:00, la Grădina Botanică, iar Forever Young duminică, 25 iunie, la Cinema Elvira Popescu, începând cu ora 17:30.

Bilete NexT Fantasia: https://goo.gl/oMNf2F
Bilete Forever Young: https://goo.gl/WzsXbs

Sursa:  Stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY