Matteo şi Uddi lansează salutul verii: „Bună Mărie!”, melodia perfectă pentru zilele toride. VIDEO

Matteo şi Uddi dau startul sezonului estival cu o piesă energică, perfectă pentru zilele fierbinţi de vară, salutul ideal pentru începerea distracţiei.

PiesaBună, Mărie!” este compusă de către Matteo, Uddi, Răzvan Mihăilă, Nicoleta Mihăilă, Peter Hathazi şi Andrei Petrişor Lupean, iar videoclipul este regizat de Kobzzon şi a fost filmat într-o singură zi, la Chişinău, în Moldova.

În câteva ore de când a fost lansat, videoclipul piesei „Bună, Mărie!” a provocat zeci de reacţii pozitive în Social Media, sute de comentarii şi peste 200.000 de vizualizări pe YouTube, feedback care anunţă piesa va fi cu siguranţă un hit.



 

Influenţele reggae/reggaeton sunt elementele comune dintre Matteo şi Uddi. Dacă Matteo a cucerit topurile muzicale şi publicul cu numeroase hituri, precum „Andale”, „Gândesc cu voce tare„, „Amândoi„, „Mi-e bine” (alături de Lidia Buble), Uddi a lansat şi el multe hituri, cum ar fiAseară ţi-am luat basma„, „Vagabondul vieţii mele”, „Adam şi Eva„, „Prietena ta” (alături de Randi şi Nadir) sau „Ipotecat” (în colaborare cu Delia).

Single-ul „Buna, Mărie!” este disponibil online AICI

Sursa:  stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY