Mesajul #rezist, folosit de câțiva protestatari în fața ÎCCJ, înainte de procesul lui L. Dragnea

Câteva persoane, care au pancarte cu mesajul #rezist, s-au strâns, marți, în fața sediului instanței supreme, unde au fost termene în mai multe procese mediatitate precum cel al ÎPS Teodosie, al lui Călin Popescu Tăriceanu sau al lui Gabriel Oprea. Ședința în cazul lui Liviu Dragnea, în desfășurare.

  
Oamenii au adus pancarte sau steaguri cu mesajul #rezist, mesaj folosit de protestatarii din Piața Victoriei, dar și afișe cu mesaje pentru ÎPS Teodosie care s-a prezentat, marți, la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru un termen în dosarul în care este acuzat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.
Tot la ICCJ au avut termene, marți, Călin Popescu Tăriceanu și Gabriel Oprea. După ce s-a terminat ședința în cazul lui Gabriel Oprea și acesta a părăsit sala de judecată, protestatarii l-au huiduit.
În desfăsurare este ședința de judecată din dosarul în care este judecat, printre alții, președintele PSD Liviu Dragnea, acesta nefiind prezent la instanță.
sursa: stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY