Mircea Sandu, audiat la DNA. Fostul preşedinte FRF spune că nu ştie în ce dosar a fost chemat/video

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, s-a prezentat, marţi dimineaţă, la sediul DNA, declarând că nu ştie în ce dosar sau calitate a fost chemat de procurori.

Întrebat în ce calitate a fost chemat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie sau în ce dosar, Mircea Sandu a răspuns că nu ştie.
Surse judiciare au declarat că fostul preşedinte FRF a fost chemat marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în urma unei plângeri făcute de omul de afaceri Adrian Mititelu, fost patron FC U Craiova.
Atât Mircea Sandu cât şi fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, au fost achitaţi pentru toate capetele de acuzare în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, decizia fiind definitivă.
Totodată, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins ca nefondată solicitarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală împotriva lui Mircea Sandu şi a lui Dumitru Dragomir, precum şi apelurile făcute de Adrian Mititelu şi Universitatea Craiova, astfel că despăgubirile către SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA de peste un miliard de lei (aproximativ 240 de milioane de euro), care ar fi trebuit plătite în solidar de Sandu şi Dragomir alături de FRF şi LPF, potrivit deciziei iniţiale a Tribunalului Bucureşti, nu vor mai fi achitate.
sursa: stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY