O FEMEIE CARE SUSŢINEA CĂ E ZIARISTĂ A ÎNCERCAT SĂ ŞANTAJEZE UN PRIMAR, PRETINZÂND 60.000 DE LEI

O femeie din Piteşti, care susţinea că e ziaristă, a fost plasată sub control judiciar de procurorii din Slatina, fiind acuzată că a încercat să şantajeze un primar din judeţul Olt, ameninţându-l că urmează să publice un articol compromiţător la adresa sa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina spun că femeia, Georgeta Gina Dumitru, a contactat primarul unei localităţi din Olt, membru al unui partid politic, pe 1 iunie, şi i s-a prezentat ca fiind o jurnalistă de la un cotidian din judeţul Argeş. Femeia i-a transmis edilului că urmează să fie publicat un articol compromiţător la adresa sa pe prima pagină a ziarului, solicitându-i, totodată, un punct de vedere.
Potrivit anchetatorilor, pe 3 iunie 2017, Georgeta Gina Dumitru l-a contactat pe primar prin intermediul mesajelor text şi i-a transmis că, în schimbul sumei de 60.000 lei nu va publica în cotidian acele informaţii compromiţătoare.
„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina efectuează cercetări într-un dosar penal în care s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar la data de 20 iunie faţă de inculpata Dumitru Georgeta Gina, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj”, se arată într-un comunicat remis miercuri de de Parchetul de lângă Judecătoria Slatina.
sursa:

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY