PREȘEDINTELE CCF IMPOZITUL PE GOSPODĂRIE A DUBLAT NUMĂRUL CELOR CE VOR SĂ DEVINĂ CONSULTANȚI FISCALI

Camera Consultanţilor Fiscali (CCF) organizează examen de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent în București, sâmbătă 24 iunie 2017. S-au înscris 547 de candidați, dublu decât în anii anteriori, a precizat Dan Manolescu, președintele CCF.


“De obicei acest consurs în organizam în noiembrie, dar datorită cererilor în creștere, pe care le-am avut în această perioadă, am decis să îl organizăm mai repede.
Avem 547 de candidați, față de cel mult 200 de candidați cât aveam până acum.
Cererea tot mai mare pentru atribuirea calităţii de consultant fiscal are legătură cu introducerea impozitului pe gospodărie”, a declarat Dan Manolescu, președintele Camerei Consultanţilor Fiscali.
Acesta spune că, deși Liviu Dragnea a anunțat că se va renunța la consultanții fiscali, în orice altă formă a acestui tip de impozit, activitatea de consultant fiscal va fi tot mai necesară. “Probabil că oamenii s-au gândit că în orice situație, va fi nevoie de ei și de aceea s-au înscris atât de mulți la concurs. Nu trebuie să selectăm un anumit număr de consultanți. Trebuie doar ca cei care participă la concurs să depășească un anumit barem”, a precizat Manolescu.
SURSA: stiri24ore.ro
Citește alte articole, AICI

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter


Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY