ŞASE PERSOANE, RĂNITE LA FESTIVALUL AFTERHILLS, DUPĂ CE VIJELIA A SMULS CORTURILE

Şase persoane au fost rănite la Festivalul Afterhills, după ce vijelia a smuls corturile. Mai mulţi copaci au fost puşi la pământ, iar acoperişul unor blocuri a fost luat de vânt, pompierii intervenind pentru a remedia efectele intemperiilor.


Pompierii din Iaşi au intervenit în peste 20 de zone din oraş pentru a curăța carosabilul, după ce mai mulți copaci au fost puși la pământ de furtună, iar în două situații acoperișul unor blocuri a fost smuls de vântul puternic.
În zona Copou, un arbore s-a prăbușit peste o mașină și un tramvai, blocând circulația pentru zeci de minute.
 Bancuri
Totodată, furtuna a cauzat probleme și în ceea ce priveşte traficul feroviar. Mai multe trenuri au avut întârzieri după ce șinele au fost acoperite de copaci sau stâlpi de
electricitate căzuți.
Trenurile Suceava – București Nord, Cluj - Galați, Iași – Timișoara au fost oprite pe traseu pentru o perioadă scurtă de timp până s-au deblocat căile de rulare.
La Festivalul Afterhills, care trebuia să înceapă vineri după-amiază în Iași furtuna a făcut ravagii, mai multe corturi fiind luate de vânt, iar șase persoane au fost rănite.
Potrivit directorului medical al Serviciului Județean de Ambulanță, Radu Calistru, cinci dintre ele au refuzat transportul la spital, însă o femeie a fost dusă de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.
„O fata de 16 ani a fost dusă la Neurochirurgie cu traumatism cranio- cerebral, cu escoriaţii la nivelul pielii capului, în stare conştientă. Au mai fost două persoane, cu escoriaţii la nivelul membrelor infirrioare şi superiare, dar au rămas pe loc. Li s-a aordat prim ajutor la faţa locului”, a declarat Radu Calistru, director medical al SAJ Iași.

Urmăriți-ne pe;  FacebookYouTubeG+Twitter

SURSA: stiri24ore.ro
Citește alte articole, AICI



Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY