TÂNĂRUL PESTE CARE S-A SURPAT UN MAL DE PĂMÂNT CÂND SĂPA O FÂNTÂNĂ A FOST SCOS DUPĂ 8 ORE, DECEDAT

Bărbatul de 21 de ani, peste care s-a surpat un mal de pământ în timp ce săpa o fântână în satul Ioneşti, din judeţul Vâlcea, a fost scos la suprafaţă de pompieri, după 8 ore de intervenţie, medicii declarând decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, intervenţia în cazul tânărului peste care s-a surpat un mal de pământ a durat 8 ore, iar la final victima a fost declarată decedată
„În jur de 8 ore a durat intervenţia. A fost o intervenţie dificilă deoarece pământul avea foarte mult nisip, iar în momentul în care s-a ajuns la braţ a început să cadă, practic de unde se lua nisipul de către colegii mei, pământul venea la loc din jurul tuburilor care erau băgate în pământ”, a declarat Popescu.
Reprezentantul ISU Vâlcea a precizat că tânărul scos din puţul adânc de 12 metri a fost declarat decedat de medicul de pe Ambulanţei Vâlcea.
Pompierii din Vâlcea au intervenit, marţi, pentru a scoate la suprafaţă un bărbat surprins sub un mal de pământ, în timp ce săpa o fântână la 12 metri adâncime.
sursa: stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY