TENSIUNILE DIN COALIȚIA DE GUVERNARE, INVOCATE ÎN DISCUȚIILE LUI IOHANNIS CU PREMIERUL DIN LUXEMBURG

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis vineri prim-ministrului Marelui Ducat de Luxemburg Xavier Bettel că este bine-venit, în pofida "situaţiei dificile" în care se află în acest moment România, făcând referire la criza dintre premier și coaliția de guvernare.

Prim-ministrul Marelui Ducat de Luxemburg Xavier Bettel a ajuns la Palatul Cotroceni după ce, anterior, s-a întâlnit la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu. Acesta a fost întâmpinat de președintele Klaus Iohannis, care i-a spus că este bine-venit, deși România este într-un moment dificil.
PUBLICITATE
"Bine ați venit. Deși avem o situație dificilă, trebuie să știți că sunteți binevenit", i-a spus Iohannis lui Bettel la începutul discuției.
Bettel i-a spus președintelui că speră ca România să găsească stabilitatea curând, fiind importantă atât pentru aliații din Uniunea Europeană, cât și pentru ,investitorii străini.
"Așa cum ați spus, am venit într-un moment dificil, dar sper să găsiți stabilitatea, care este foarte importantă pentru vecinii dumneavoastră, pentru familia europeană și pentru investitori. Este foarte important să aveți curând o stabilitate politică în țara dumneavoastră", a replicat Bettel.
Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că așteaptă soluționarea crizei dintre premierul Sorin Grindeanu și coaliția de guvernare, care a decis retragerea sprijinului politic pentru guvern.
sursa: stiri24ore.ro

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY