Aceasta este cea mai mortala otrava pe care o mănânci în fiecare zi.


Aceasta este cea mai mortala otrava pe care o mănânci în fiecare zi. Nu este nici zahar, nici sare, ci… Glutamatul de sodiu E este un aditiv care este pus în cantități mari în aproape toate produsele alimentare, iar proprietarii de restaurante îl cunosc destul de bine, deoarece îl adaugă pentru a spori aroma alimentelor. Pulberea alba cristalina arata ca sarea și ca zaharul. Acesta poate fi adăugat la orice produs alimentar. Glutamatul de sodiu duce la creșterea apetitului, supraalimentare și obezitate. Este folosit pentru a agita celulele creierului, efectul este acela al unui medicament care pătrunde cu ușurința în sânge și creier și conduce la o modificare a genelor responsabile pentru simțul gustului. Glutamatul de sodiu este conținut în toate felurile de carnațicremwursti, mezeluri, chipeș, supe, conserve și multe altele.O doza pentru corpul unui adult este de 1,5 grame pe zi, iar pentru copii – nu mai mult de o jumătate de gram. Astăzi, lumea consuma aproximativ E.E de tone pe an de acest supliment. Simptomele de supradozaj de la E sunt numite „sindromul restaurantului chinezesc” și se manifesta prin letargie, migrena, tulburări de vedere, palpitații, perturbarea echilibrului hormonal, greata, slăbiciuneamețeli, dureri în piept și altele. Aceasta nu numai ca îmbunătățește gustul natural al produselor, dar îmbunătățește aroma produselor conservate. Glutamatul de sodiu permite producătorilor de alimente sa economisească carne și alte componente naturale. Unul dintre efectele negative ale utilizării de glutamat de sodiu este ca aceasta afectează receptorii limbii, care, în timp, deteriorează percepția gustului alimentelor. De multe ori din cauza glutamatului de sodiu, mâncarea pare mai delicioasa și nu ne putem opri din mâncat chipeș-uri, Sachs-uri, supe și asa mai departe.
Acesta provoacă dependenta și este binevenit pentru producători, deoarece le cresc vânzările. Nu uitațiProducătorii de alimente au avantajul de a utiliza E, deoarece acest supliment reduce costurile de producție și maschează defectele ( și anume producția care urmează sa fie scoasa din uz). Fiți atenți atunci când alegeți produsele alimentare, citiți informa?Ilie de pe ambalajul produsului. Cel mai bine este sa folosiți condimente naturale pentru gătit. Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
bancuri;

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY