Caz şocant! S-a SINUCIS la câteva luni de la nuntă


La şase luni de la nuntă, o tânără din Tulcea şi-a luat viaţa! Aflase că soţul ei o înşală, spun prietenii. Iar ea ar fi fost însărcinată în două luni. După o ceartă aprinsă, s-a închis în apartament şi a luat un cocktail ucigător de medicamente

Articolul continua dupa recomandari

În octombrie, Cătălina a plecat din casa părinţilor ei în rochie de mireasă. Fericită, în braţele soţului. Astăzi, părinţii au primit-o în sicriu. Fiica lor şi-a luat viaţa, la doar şase luni de la nuntă. În spatele zâmbetului, Cătălina ascundea o mare suferinţă. Aflase, spun prietenii ei, că soţul o înşală.
Cătălina a scris un bilet de adio şi apoi, cu un cocktail de medicamente, şi-a luat viaţa. Când a ajuns acasă, Alexandru a găsit apartamentul încuiat. Speriat, a intrat pe fereastra de la etajul 1. Înăuntru, soţia lui era prăbuşită fără viaţă.
Lângă ea, a găsit mesajul de adio. Câteva cuvinte în care îşi dezvăluia suferinţa. Era distrusă după cearta cu soţul ei.
După 10 ani de iubire cu Alexandru, Cătălina se pregătea să-i dăruiască un copil. Ar fi fost însărcinată în două luni, spun prietenii ei, dar familia sa încă nu aflase. Nu a mai apucat să devină mamă.
Vezi și:

Au furat mireasa, iar apoi au violat-o in grup, unul dupa altul!

DOI FRAŢI AU CONSTRUIT O CASĂ ECOLOGICĂ UNICAT, DIN LEMN, PAIE ŞI MUŞCHI DE COPAC/VEZI GALERIE FOTO
 Soțul ei a murit imediat după nuntă. Privind mai apoi pozele, văduva a descoperit un detaliu cumplit

COMOARA ERA ASCUNSĂ SUB MORMANUL DE RUFE. Un barbat care tocmai mostenise o casa

Scene incredibile filmate pe plaja din Mamaia: toţi şi-au dat seama ce se întâmplă sub prosop

In fiecare zi isi ia fetita de 2 ani, o duce la cimitir si se aseaza cu ea intr-un mormant sapat!

HOROSCOPUL TĂU DE AZI Cele mai TARI BANCURI
NE-AR FACE FOARTE MARE PLĂCERE SĂ ȚINEM LEGĂTURA CU VOI ȘI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE, MOTIV PENTRU CARE VĂ INVITĂM SĂ NE URMĂRIȚI PE;  FacebookYouTubeG+Twitter

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY