Credea ca nevasta il inseala, asa ca i-a montat o camera-spion in casa.

A fost ingrozit de ce a vazut pe inregistrare dupa ce a trecut instalatorul sa ii desfunde chiuveta. Imaginile par ireale!

Multi spun despre casnicie ca e o institutie sfanta, dar, in acelasi timp, rata divorturilor creste de la an. In a doua categorie se incadreaza, probabil si sotii responsabili pentru clipul urmator, pentru ca e greu de crezut ca se vor ierta unul pe celalalt dupa asta.
Se pare ca relatia lor nu mergea bine, pentru ca sotul era atat de suspicios pe sotia lui incat a montat o camera de supraveghere in casa, pentru a fii cu ochii pe ea. Ce a vazut pe inregistrari l-a socat iar imaginile au devenit viral pe Internet.
Intr-o zi, dupa ce barbatul a plecat la munca, femeia a chemat un instalator acasa. Imbracata cu o fusta sexy, scurta, pe tocuri, ea a inceput sa se miste lasciv pe langa barbatul care se afla intins pe podea. Iata inregistrarea video:

Vezi și:
La doua zile de la inmormantarea sotului a intrat pe laptopul lui. Atunci a inteles totul

Au furat mireasa, iar apoi au violat-o in grup, unul dupa altul!

DOI FRAŢI AU CONSTRUIT O CASĂ ECOLOGICĂ UNICAT, DIN LEMN, PAIE ŞI MUŞCHI DE COPAC/VEZI GALERIE FOTO

COMOARA ERA ASCUNSĂ SUB MORMANUL DE RUFE. Un barbat care tocmai mostenise o casa

In fiecare zi isi ia fetita de 2 ani, o duce la cimitir si se aseaza cu ea intr-un mormant sapat!

NE-AR FACE FOARTE MARE PLĂCERE SĂ ȚINEM LEGĂTURA CU VOI ȘI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE, MOTIV PENTRU CARE VĂ INVITĂM SĂ NE URMĂRIȚI PE;  FacebookYouTubeG+Twitter

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY