Denisa Manelista A PROSTIT pe toată lumea. „Rugaţi-vă pentru mine, Doar Dumnezeu mă mai poate salva”

Denisa Manelista A PROSTIT pe toată lumea. „Rugaţi-vă pentru mine, Doar Dumnezeu mă mai poate salva”


Boala Denisei Manelista a căzut ca un trăznet peste toți fanii vedetei, care au stat cu sufletul la gură în așteptarea veștilor legate de starea ei de sănătate. Misterul s-a adâncit cu atât mai mult, cu cât tânăra s-a izolat și nu a dat foarte multe detalii. Informațiile au apărut în presă prin intermediul impresarilor și al apropiaților, iar Denisa nu a mai fost văzută în public de foarte multă vreme. Acum o altă veste năucitoare vine tot din partea unui apropiat.
Denisa Manelista a făcut totul pentru bani şi publicitate?

Acesta susține că totul a fost o înscenare și că vedeta nu este nici pe departe atât de bolnavă pe cât a lăsat să se înțeleagă.
Omul a declarat pentru VIP24 că atât manelista, cât și impresarii ei au profitat de valul de publicitate care i-a lovit și au decis să-și promoveze melodiile pe rețelele sociale, în loc să vină și să facă lumină în acest caz. Apropiatul Denisei spune că într-adevăr aceasta are unele probleme de sănătate și a mers la medici pentru că se simțea rău, însă nici vorbă să fie pe moarte. Când informațiile din presă au luat amploare, impresarii ei au decis să profite și ea a fost obligată să tacă, a mai dezvăluit apropiatul Denisei.
Denisa Manelista a fost luată de val(ul)..de publicitate
Apropiatul Denisei e de părere că valul de publicitate care i-a lovit a fost mult prea tentant pentru manelistă și impresarii ei care în loc să-și liniștească fanii și să lămurească lucrurile, au preferat să profite de pe urma situației și să-și promoveze melodiile. Omul a fost întrebat dacă Denisași-a înscenat #Boala, dar a recunoscut că nu are informații sigure în acest sens.
El crede că nu, dar spune că tânăra de 27 de ani sigur a profitat de pe urma confuziei. S-a declarat însă, surprins de felul în care au decurs lucrurile și de deciziile luate de Denisa, de felul în care aceasta a decis să gestioneze întreaga situație și mărturisește că acum speră ca Dumnezeu să n-o pedepsească pe manelistă.
La scurt timp după ce Ileana Ciuculete a murit de ciroză hepaticătragedie care a îndoliat o țară întreagă, în presă au început să circule informații legate de starea precară de sănătate a Denisei Manelista, (despre care se auzise la un moment dat chiar că a murit) care la numai 27 de ani ar suferi de aceeași boală care a răpus-o pe cântăreața de muzică populară. Zvonurile nu au fost dezmințite, ba din contră, au fost întreținute printr-o serie de declarații făcute de impresarii și apropiații vedetei, care în tot acest timp a decis să se izoleze, să renunțe la aparițiile publice și la postările pe #Facebook, acolo unde erau distribuite doar melodiile sale. #Denisa Manelista

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY