DESTIN TRAGIC ! Cristina a murit la 100 de metri de casă, după ce iubitul ei a pierdut controlul maşinii…



Accident teribil pe DN56 A, în Cuşmir, judeţul Mehedinţi! Cristina, o tânără de 21 de ani a murit, iar prietenul ei, Bogdan, a fost grav rănit, după ce maşina condusă de iubitul eia ieşit de pe şosea. Scăpat de sub control, autoturismul s-a izbit de un cap de pod şi mai apoi de o casă de pe marginea drumului.
Cei doi iubiţi se întorceau de la o petrecere când s-a petrecut accidentul grav. Cristina, tânăra din Mehedinţi, mai avea 100 de metri până să ajungă în momentul în care maşina condusă de iubitul ei, Bogdan, a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod. Maşina a ajuns apoi într-o locuinţă de pe marginea şoselei.
Impactul a fost atât de puternic, încât au fost smulse pur şi simplu bucăţi de beton din locuinţă, conform Antena 1. Un impact violent care i-a fost fatal tinerei de 21 de ani.
A fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a o scoate din epava automobilului. Iubitul ei a fost grav rănit.

„Din primele verificări, accidentul s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat. În urma impactului a decedat pasagera de pe scaunul din dreapta, iar conducătorul auto a fost dus la spital în stare gravă”, a declaratMădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, potrivit Mediafax.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

BANCURI, GLUME, CATERINCĂ

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY