E în COMĂ! Denisa Răducu e ținută în viață de aparate


Veștile proaste par să nu se mai oprească când vine vorba de Denisa Răducu. Iar drama prin care trece talentata artistă și familia ei devine din ce în ce mai apăsătoare și din ce în ce mai greu de suportat.

Mai exact, spun sursele noastre, situația artistei este mai dificilă ca niciodată. Iar asta pentru că, spun sursele noastre, cântăreața este acum ținută în viață de aparate și de eforturile medicilor care fac tot ce le stă în putință pentru a o ține în rândul celor vii. 


Iar zilele care trec, cu o Denisa Răducu afundată în comă, o comă care o ține, de fapt, în viață, sunt din ce în ce mai grele pentru toți cei din jurul lor, rudele suferind cumplit de fiecare dată când medicii ies din salon, din ce în ce mai deznădăjduiți și din ce în ce mai pesimiști cu privire la șansele ei de supraviețuire. De altfel, deja, aceștia, spun sursele noastre, au și resuscitat-o de câteva ori, ea fiind, în aceste momente, obiecutul unei supravegheri continue.
”Toată familia se roagă continuu la Dumnezeu pentru minune, medicii însă sunt extrem de pesimiști cu privire la șansele ei, dar fac tot ce le stă în putință să o țină în viață, o hidratează și o hrănesc cum pot, mai ales că Denisa nu mai mănâncă deloc”, ne-a mai spus sursa citată.

De altfel, recunosc rudele ei, situația vedetei este una foarte gravă. ”Nu am ce să fac însă pentru ea, dar mă interesez de fiecare dată când pot ce se mai întâmplă cu ea. Eu sper la o minune, deși stiu că e într-o stare foarte gravă", a declarat Florin Pește pentru Spynews.ro.
Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY