Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pentru prea iubita Stele Popescu.


Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost dus, duminică dimineaţă, de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” la Mănăstirea Cernica, în aplauzele a zeci de oameni care au venit să-şi ia rămas bun.


UPDATE 12:00 Stela Popescu este înmormântată în Cimitirul de la Cernica, unde se odihneşte şi soţul ei, Puiu Maximilian. Sute de oameni au vrut să îi fie alături pe ultimul drum. “Nu ne vom despărţi niciodată” a spus cu sufletul îndurerat Alexandru Arsinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu. Alături de el au fost Florin Zamfirescu, Corina Chiriac şi alţi mari actori care au iubit-o. Când a început slujba de înmormântare, curtea Mănăstirii Cernica a fost neîncăpătoare pentru mulţimea venită să-i aducă actriţei un ultim omagiu.
Oamenii care au venit cu flori la Teatrul de Revista vorbesc despre veselia și optimismul Stelei Popescu. Pe unii i-a încurajat și i-a ajutat să meargă mai departe, în momente grele din viața lor.
“Spunea că viață e frumoasă, că trebuie trăită, indiferent de ce întâlnești în viață trebuie să mergi înainte. Acum doi ani, eu am pierdut și un fiu și cuvintele ei, mai ales cele din ultima vreme, m-au încurajat să merg mai departe”, a spus o apropiată a actriței
Ion Dichiseanu, actor: “Ea va rămâne, nu multă vreme, foarte multă vreme, în amintirea oamenilor. A fost un om deosebit. O actriță unică.”
Marian Râlea, actor: “A fost o cascadă de bucurie și de voie bună. Am rămas mai orfani, pe zi ce trece e tot mai greu.”
Felicia Filip, soprană: “Ea este Stela noastră și va fi steaua din ceruri care va lumina cel mai puternic. Dumnezeu să o odihnească în lumină!”

Sursa: PROtv

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY