Mihai Tudose, anunț de ULTIMĂ ORĂ: Încă un mit dispare astăzi



Premierul Mihai Tudose spune că, după datele publicate vineri de Institutul Naţional de Statistică (INS), încă un mit dispare astăzi privind scăderea investiţiilor în economie. Tudose susţine că anul 2016 a fost un eşec din punct de vedere al proiectelor demarate, ceea ce a dus la cheltuieli publice reduse pentru investiţii în primele luni din 2017, dar că actualul Guvern a reuşit să recupereze acest lucru.
„Încă un mit dispare astăzi privind scăderea investițiilor în economie. Potrivit INS, investiţiile nete din trimestrul III au fost cu 10,3% mai mari față de aceeași perioadă a anului 2016. De asemenea, investițiile din primele 9 luni ale anului 2017 au fost în creștere cu 3,6% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.
Sper ca cei care văd numai dezastre să dea dovadă de mai multă responsabilitate, iar atunci când afirmă ceva să pună lucurile în context. Anul 2016 a fost un eșec din punct de vedere al proiectelor demarate, lucru ce a dus la cheltuieli publice reduse pentru investiţii în primele luni din 2017, dar am reușit să recuperăm acest lucru.”, este mesajul lui Mihai Tudose.


Filmul,  Mai puternic (2017)

 

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY