4 POVESTI INCREDIBILE DESPRE INCARNARE ŞI VIAŢA ANTERIOARĂ




Oamenii care susţin că au amintiri din alte vieţi. Deşi oamenii nu deţin încă dovezi concrete despre reîncarnare, astfel de poveşti sau tradiţii există în toată lumea. Cercetătorii şi investigatorii paranormalului caută argumente care să sprijine această teorie, bazată în general pe poveştile celor din jur.

13 semne că trăieşti în prezent o iubire dintr-o viaţă anterioară
Unele dintre ele sunt greu de crezut şi par desprinse din filme SF în timp ce altele, dacă nu cumva te fac să crezi pe de-a dreptul, măcar să îţi pui câteva semne de întrebare.

1. Viaţa anterioară şi semne din naştere
În unele părţi din Asia, atunci când o persoană moare, rudele acesteia îi fac un semn pe corp cu cenuşa. Ei speră că sufletul se va reîncarna într-un alt membru al familiei iar atunci când acesta va veni pe lume, va fi mai uşor de recunoscut prin mica pată transformată în semn din naştere. O astfel de întâmplare ar fi avut loc în Myanmar.




Atunci când bătrânul din familia micuţului K.H a murit, familia i-a desenat pe braţul stâng un mic semn. 11 luni mai târziu se năştea K.H iar băiatul avea pe mâna semnul de cenuşă al bunicului. Mai mult de atât, atunci când băieţelul a împlinit doi ani, a strigat-o pe bunica sa cu numele de alint de care îl folosea bunicul decedat. În timp ce alţi copii din familie îi spuneau mama sau mătuşa, K.H a strigat-o War War Khine.
Când mama băiatului era însărcinată cu micuţul, aceasta l-ar fi visat pe bătrânul care murise şi în vis, i-a spus că îşi doreşte să trăiască din nou printre ei. Semnul din naştere a lui K.H este în ochii familiei un semn că dorinţa bunicului s-a îndeplinit.

2. Amintiri din viaţa anterioară
Un alt caz care a atras atenţia publicului larg şi a oamenilor de ştiinţă a fost al unui copil din Turcia. Băieţelul susţinea că are fragmente de amintiri din viaţa unui bărbat care a murit împuşcat înainte de naşterea copilului. Acestuia i-a fost tras un glonţ în cap şi a murit după 6 zile.
Copilul s-a născut cu o ureche malformata precum şi cu o problemă a feţei pe partea dreaptă, exact pe unde pătrunsese glonţul în trupul bărbatului şi distrugerile provocate pe chipul acestuia.

A venit timpul sa plantam ardeiul! 🌱
Ce spuneti de aceasta metoda?



3. Elevul incarnat
Taranjit Singh pare un copil obişnuit din satul Alluna Miana, India. Cu toate acestea, povestea lui este departe de a fi obişnuită. De la vârsta de 2 ani, el susţine că numele său adevărat este Satnam Singh şi s-a născut într-un alt sat, aflat la 60 de kilometri distanţă.
El susţine că a fost un elev de clasa a IX-a iar pe celălalt tată al său îl chema Jeet Singh. Într-o zi, atunci când se întorcea de la şcoală, a fost accidentat şi a murit pe 10 septembrie 1992. Taranjit povesteşte că pe cărţile sale a curs mult sânge şi că în portofel mai avea 30 de rupii. Atât de insistent a fost copilul cu această istorisire încât tatăl său a început să caute dacă acest lucru s-a întâmplat cu adevărat.
Astfel a ajuns la un profesor care a confirmat povestea şi i-a pus în legătură cu familia elevului mort. Aceştia au confirmat inclusiv detaliile lui Taranjit cu privire la cărţi şi bani. Atunci când micuţului i s-au arătat fotografii cu familia celui mort, el i-a identificat corect pe fiecare în parte.
Curiozitatea i-a împins mai departe iar părinţii lui Taranjit au ajuns la investigatorul Vikram Raj Chauchan. Acesta a luat un caiet al băiatului şi unul al celui decedat pentru a le compara scrisul. În mod surprinzător, Chauchan a constatat că cele două tipuri de scris erau aproape identice, în ciuda faptului că Taranjit abia învăţase să scrie.

4. Fetiţă care a fost soldat în viaţa anterioară
Unul dintre cele mai bizare astfel de cazuri a fost descoperit de profesorul de psihiatrie Ian Stevenson. El se referă la o fetiţă din Birmania pe numele ei Mă Win Rar. Ea s-a născut în 1962 şi a fost un copil obişnuit până la vârsta de 3 ani. Atunci a început să îşi povestească amintirile de soldat japonez.



Fata sustineaca a fost capturată de oamenii dintr-un sat birmanez, legată de mâini în jurul unui copac apoi arsă de vie. Deşi nu au descoperit un soldat care a murit în aceste condiţii, potrivit lui Stevenson, o astfel de întâmplare ar fi fost perfect plauzibilă în contextul politic şi social respectiv. În 1945, s-au raportat mai multe cazuri în care sătenii birmanezi au capturat soldaţi din armata japoneză pe care i-au ars de vii.

În plus, Mă Win Tar a început să dezvolte un comportament complet aparte. Fetiţa prefera părul scurt, hainele de băieţi şi putea fi uneori foarte crudă cu cei din jur. Mai mult de atât, ea s-a născut cu o malformaţie a mâinilor din cauza căreia i-au fost amputate două degete iar în jurul încheieturilor avea semne de naştere care semănau cu urmele unei sfori legată de mână.
Sursa listverse com

 POATE TE INTERESEAZĂ ȘI;

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY