A fost arestată că i-a trimis peste 65.000 de mesaje unui bărbat cu care a ieșit la întâlnire



O femeie din statul Phoenix din America a fost arestată pentru faptul că după ce a ieșit o singură dată cu un bărbat la întâlnire, ea a început să-i lase peste 65,000 de mesaje pe telefon, unele fiind de amenințare. Poliția a arestat-o pentru amenințările făcute, dar și pentru faptul că-l urmărea cu atenție pe bărbat la orice făcea.

Jacqueline Ades i-a trimis o serie de mesaje foarte deranjante, iar bărbatul s-a simțit amenințat și a mers la poliție când a simțit că totul devine foarte serios, denunțând-o.
"Am simțit că mi-am întâlnit sufletul pereche și am crezut că vom face ceea ce face toată lumea și ne vom căsători și că totul va fi bine", a spus Ades, adăugând faptul că l-a întâlnit pe bărbatul respectiv pe o rețea matrimonială, loc unde ar avea cont mai mulți milionari. Ades a spus că i-a trimis atât de multe sms-uri, deoarece "iubindu-l pe el, i-a oferit totul". Potrivit poliției, multe dintre mesajele de pe telefon pe care Ades le-a trimis în mod abuziv au inclus insulte și amenințări criminale precum: "Nu încerca niciodată să mă părăsești. Te voi ucide. Nu vreau să fiu o criminală!", a scris ea, conform huffingpost.com.



Autoritățile au declarat că femeia a trimis mai mult de 500 de mesaje pe zi de anul trecut până în prezent, dar eforturile ei de a relua legătura cu bărbatul cu care doar a ieșit la o întâlnire au devenit mai abuzive în ultima lună. Atunci s-a întâmplat că a intrat în casa lui și și-a făcut o baie în cadă. Poliția a declarat că ea a apărut, de asemenea, și la locul de muncă al lui, pretinzând că este soția sa. Ades se prezintă în fața instanței pe 15 mai și va fi reprezentată de un avocat public. Ea este ținută în arest momentan. Deși Ades a recunoscut că trimiterea a 65.000 de mesaje text a părut enorm de mult, ea a spus că ar fi trimis și mai multe dacă ar fi avut ocazia. În final a adăugat: "Dragostea este un lucru excesiv".

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY