Treceți la conținutul principal

Ad

Ceai de lavanda – contraindicatii si preparare

Deși pare greu de crezut, acest ceai minune, ceaiul de lavanda are si efecte negative. Ceai de lavanda – contraindicatii si preparare

Ceai de lavanda - contraindicatii

Cateva dintre ele sunt: iritatii, greata sau varsaturi. Insa stati fara griji, acestea apar doar in urma nerespectarii dozei zilnice de ceai de lavanda. Consumul excesiv de ceai de lavanda poate provoca efecte negative si nu ne dorim acest lucru.

Cele mai expuse persoane care pot avea efecte negative in urma consumării ceaiului de lavanda, sunt femeile însărcinate, cele care alăptează, copii mici, dar si persoanele care au alergii grave. Mare atenție, dacă urmați anumite tratamente pentru reducerea colesterolului, este bine de știut ca ceaiul de lavanda si aceste medicamente nu se împacă. Nu trebuie combinat ceaiul de lavanda cu tratamentele medicamentoase.

Cum preparam cel mai gustos ceai de lavanda

Exista o metoda extrem de simpla pentru prepararea ceaiului de lavanda, totusi, ea poate fi inlocuita cu preferinta fiecaruia. Putem asezona ceaiul de lavanda cu siropuri pentru un gust mai puternic, in combinatie cu alte plante sau in orice combinatie va trece prin cap si credeti ca se potriveste.
Pentru o ceasca de ceai de lavanda avem nevoie de urmatoarele:
o lingurita de lavanda uscata sau 2 lingurite de lavanda proaspata, in cazul in care avem la indemana
o ceasca de apa
zahar bun sau miere dupa gust
suc de portocale sau de lamaie sau orice altceva pentru a avea un strop acrisor

Punem apa la fiert si dupa ce da in clocot o punem in ceașca. Punem lavanda si acoperim cana circa 6-7 minutele. Punem câteva picături de zeama de lămâie sau de portocala si/ sau miere sau zahar brun. Amestecam si este numai bun de servit.
Putem consuma acest ceai si rece sau o alta combinatie extraordinara este cu tei sau musetel si lavanda si un praf mic de scortisoara, alaturi de 3-4 cuburi de gheata. Lavanda este o planta ce nu este deloc pretentioasa, poate fi combinata si folosita in multe feluri.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reîncarnare: Un copil oferă detalii din viaţa sa anterioară

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi nevisate până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi. Dacă un copil v-ar oferi informaţii detaliate cu privire la viaţa unui om decedat, pe care el nu l-a cunoscut, aţi crede că este reîncarnarea acelui om? Dr. Erlendur Haraldsson, psiholog şi profesor emerit la Universitatea din Islanda, Reykjavik, a studiat mult timp reîncarnarea. A relatat un caz pe care a început să-l investigheze în anul 2000, în care, un băiat, pe nume Nazih Al-Danaf, a oferit detalii corecte despre aşa-numita lui viaţă anterioară. Dr. Haraldsson a lucrat cu cercetătorul libanez Majd Abu-Izzeddin pentru a intervieva membrii familiei copilului şi omului decedat, a cărui reîncarnare ar putea fi Nazih. Toţi martorii au fost intervievaţi de mai multe ori, la dista…

Păpădia – ce este și ce beneficii are. Ce afecțiuni tratează păpădia

Păpădia (Teraxacum officinale) este planta medicinală cu o serie de beneficii pentru organism, dar și planta care deschide sezonul recoltării plantelor medicinale din flora sponană. Citește când înflorește păpădia și care sunt proprietățile și beneficiile sale.


Rădăcina şi frunzele de păpădie sunt bogate în fructoză şi insulină, conţin principii active, acizi fenolici şi steroli. Beneficiile păpădiei sunt numeroase datorită proprietăților sale terapeutice. Află de ce este important să culegi păpădie și pentru ce afecțiuni poate fi folosită.

Când înflorește păpădia și cum se culege
 Păpădia înflorește primăvara, în lunile martie, aprilie, mai și se găsește pe aproape orice suprafață cu iarbă verde. Este o plantă rezistentă, cu frunze crestate și fără puf, cu zimți, care poate crește în înălțime aproape 12 centimetri. Tulpinile păpădiei au flori galbene, luminoase, iar florile se deschid dis-de-dimineață și se închid seara ori atunci când vremea este mohorâtă.
POATE TE INTERESEAZĂ; 40 de int…

4 POVESTI INCREDIBILE DESPRE INCARNARE ŞI VIAŢA ANTERIOARĂ

Oamenii care susţin că au amintiri din alte vieţi. Deşi oamenii nu deţin încă dovezi concrete despre reîncarnare, astfel de poveşti sau tradiţii există în toată lumea. Cercetătorii şi investigatorii paranormalului caută argumente care să sprijine această teorie, bazată în general pe poveştile celor din jur. 13 semne că trăieşti în prezent o iubire dintr-o viaţă anterioară
Unele dintre ele sunt greu de crezut şi par desprinse din filme SF în timp ce altele, dacă nu cumva te fac să crezi pe de-a dreptul, măcar să îţi pui câteva semne de întrebare.

1. Viaţa anterioară şi semne din naştere
În unele părţi din Asia, atunci când o persoană moare, rudele acesteia îi fac un semn pe corp cu cenuşa. Ei speră că sufletul se va reîncarna într-un alt membru al familiei iar atunci când acesta va veni pe lume, va fi mai uşor de recunoscut prin mica pată transformată în semn din naştere. O astfel de întâmplare ar fi avut loc în Myanmar.
Atunci când bătrânul din familia micuţului K.H a murit, familia i…