Treceți la conținutul principal

Ad

Ceai de lavanda – remediu naturist benefic

Ceaiul de lavanda este un puternic remediu naturist eficient in lupta contra insomniei. Ea are totusi si cateva efecte negative.

Ceai de lavanda – remediu naturist benefic.

Ceai de lavanda, remediu naturist si combatand in lupta cu depresia

Lavanda a fost folosita si se foloseste de milioane de ani. Cele mai vechi scrieri care fac referire la aceasta planta sunt de pe vremea cand romanii o foloseau pentru a parfuma baile private ale regilor si bogatasilor. Si in Evul Mediu planta a fost puternic recunoscuta si folosita pentru proprietatile sale definfectante. Scrierile vechi mai afirma si ca a fost unul dintre putinele tratamente naturale impotriva ciumei. 
Sa revenim totusi la zilele noastre. Ceaiul de lavanda este un puternic combatant al insomniei, depresiei, anxietatii si agitatiei nervoase cauzata din prea mult stres la locul de munca sau datorita unei perioade mai grele din viata ta. Ceaiul de lavanda se poate folosi in doua feluri diferite: uz extern, poti face o baie seara in care sa adaugi si cateva cani de ceai de lavanda; uz intern, band 2 cani de ceai de lavanda pe zi.
Cel mai bine este sa il bem dimineata si la pranz, pentru a-si face efectul dorit pana seara. Doar asa vom avea un somn odihnitor si placut. Totusi, nu este un remediu ce trebuie folosit o data si sa asteptam miracole. Trebuie sa urmam o cura de minim 2-3 saptamani pentru a vedea diferente.

Beneficiile ceaiului de lavanda

Unul dintre cele mai bune remedii ale ceaiului de lavanda este acela ca ajuta la combaterea tusei si inflamatia sinusurilor. Detecteaza cauzele durerilor de cap si amelioreaza tensiunea. Consumul de ceai de lavanda combate si inflamatia din organism, iritatiile cutanate, durerile de cap si insomnia. Lavanda ajuta la functionarea optima a ficatului si vezicii biliare. Putem vedea acest rezultat doar band ceai de lavanda sau aplicand comprese in zona ficatului.
Lavanda ajuta si la vindecarea reumatismului si a tulburarilor de circulatie. Chiar si inflamatia de la nivelul articulatiilor poate fi ameliorata cu ajutorul compreselor de ceai de lavanda. Totusi, este de preferat sa urmati si un tratament medicamentos, prescris de un specialist. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reîncarnare: Un copil oferă detalii din viaţa sa anterioară

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi nevisate până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi. Dacă un copil v-ar oferi informaţii detaliate cu privire la viaţa unui om decedat, pe care el nu l-a cunoscut, aţi crede că este reîncarnarea acelui om? Dr. Erlendur Haraldsson, psiholog şi profesor emerit la Universitatea din Islanda, Reykjavik, a studiat mult timp reîncarnarea. A relatat un caz pe care a început să-l investigheze în anul 2000, în care, un băiat, pe nume Nazih Al-Danaf, a oferit detalii corecte despre aşa-numita lui viaţă anterioară. Dr. Haraldsson a lucrat cu cercetătorul libanez Majd Abu-Izzeddin pentru a intervieva membrii familiei copilului şi omului decedat, a cărui reîncarnare ar putea fi Nazih. Toţi martorii au fost intervievaţi de mai multe ori, la dista…

Păpădia – ce este și ce beneficii are. Ce afecțiuni tratează păpădia

Păpădia (Teraxacum officinale) este planta medicinală cu o serie de beneficii pentru organism, dar și planta care deschide sezonul recoltării plantelor medicinale din flora sponană. Citește când înflorește păpădia și care sunt proprietățile și beneficiile sale.


Rădăcina şi frunzele de păpădie sunt bogate în fructoză şi insulină, conţin principii active, acizi fenolici şi steroli. Beneficiile păpădiei sunt numeroase datorită proprietăților sale terapeutice. Află de ce este important să culegi păpădie și pentru ce afecțiuni poate fi folosită.

Când înflorește păpădia și cum se culege
 Păpădia înflorește primăvara, în lunile martie, aprilie, mai și se găsește pe aproape orice suprafață cu iarbă verde. Este o plantă rezistentă, cu frunze crestate și fără puf, cu zimți, care poate crește în înălțime aproape 12 centimetri. Tulpinile păpădiei au flori galbene, luminoase, iar florile se deschid dis-de-dimineață și se închid seara ori atunci când vremea este mohorâtă.
POATE TE INTERESEAZĂ; 40 de int…

4 POVESTI INCREDIBILE DESPRE INCARNARE ŞI VIAŢA ANTERIOARĂ

Oamenii care susţin că au amintiri din alte vieţi. Deşi oamenii nu deţin încă dovezi concrete despre reîncarnare, astfel de poveşti sau tradiţii există în toată lumea. Cercetătorii şi investigatorii paranormalului caută argumente care să sprijine această teorie, bazată în general pe poveştile celor din jur. 13 semne că trăieşti în prezent o iubire dintr-o viaţă anterioară
Unele dintre ele sunt greu de crezut şi par desprinse din filme SF în timp ce altele, dacă nu cumva te fac să crezi pe de-a dreptul, măcar să îţi pui câteva semne de întrebare.

1. Viaţa anterioară şi semne din naştere
În unele părţi din Asia, atunci când o persoană moare, rudele acesteia îi fac un semn pe corp cu cenuşa. Ei speră că sufletul se va reîncarna într-un alt membru al familiei iar atunci când acesta va veni pe lume, va fi mai uşor de recunoscut prin mica pată transformată în semn din naştere. O astfel de întâmplare ar fi avut loc în Myanmar.
Atunci când bătrânul din familia micuţului K.H a murit, familia i…