Treceți la conținutul principal

Ad

Ceaiul verde, un adevarat miracol – beneficii si preparare

Cu totii stim ca ceaiul verde este un puternic antioxidant si un stimulent eficient pentru pierderea in greutate.

De asemenea, aceasta licoare minune – asa cum mai este cunoscut ceaiul verde, este si un detoxifiant natural. Pe cat de benefic este, pe atat de important este sa cunoastem exact cu ce ne poate ajuta, cand, dar mai ales modul perfect de preparare.
Nu este suficient sa aruncam cateva frunze intr-o apa calduta pentru a obtine aceasta licoare folosita chiar si de cei mai indepartati regi ai istoriei.
Ceaiul verde este folosit si in alte scopuri, poate mai putin cunoscute.

Intai de toate, sa invatam cum sa preparam ceaiul verde:

Gustul acestui ceai este unul de-a dreptul minunat, insa nu doar gustul trebuie sa fie bun, ci si licoarea in sine trebuie sa fie preparata corect pentru a ne ajuta si a da rezultatele dorite. Exista si un mit; temperatura potrivita. Si da, este un mit dovedit stintiific.
Temperatura corecta este cea care face diferenta dintre un ceai verde preparat corect si doar un gust de ceai verde. Ca sa putem obtine o ceasca de ceai verde, trebuie sa introducem cateva frunze in apa doar atunci cand ea se afla intre 65 si 75 de grade celsius. Este important sa respectam acest pas important; temperatura. O temperatura prea scazuta nu va extrage exact gustul ceaiului verde si nici proprietatile benefice nu se vor regasi in ceaiul nostru, iar daca temperatura este prea ridicata, ceaiul va prinde un gust amar, iar aroma acestuia se va pierde.

Daca dorim ca ceaiul nostru sa aiba un gust mai puternic, este de preferat sa il lasam sa se infuzeze intre 6 si 8 minute, dar atentie, la o temperatura mai scazuta. Daca dorim un gust mai fin si nu foarte inteparator, 5 minute sunt suficiente.

Ceaiul verde – un adevarat miracol:

Ceaiul verde contine polifenolii; acestia ajuta la producerea suplimentara in corp a caldurii si ulterior la arderea caloriilor si a surplusului de grasime.
Frunzele de ceai verde contin o bacterie care ajuta organismul in lupta contra cancerului de orice fel. Ceaiul verde ajuta la mentinerea igienei orale corecte. Acesta contine fluor care ajuta si la prevenirea cariilor.
Ceaiul verde ajuta si la mentinerea in parametri normali al zaharului din sange. Ceaiul verde este indicat pentru mentinerea unei igiene orale adecvate. Acesta contine fluor care are rolul de a preveni aparitia cariilor. Ceaiul verde distruge bacteriile din corp ce pot provoca intoxicatii alimentare. Componentele din ceaiul verde ajuta si la reducerea imbatranirii pielii. De aceea, este idicata o cana de ceai verde pe zi. Ceaiul verde, un adevarat miracol – beneficii


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reîncarnare: Un copil oferă detalii din viaţa sa anterioară

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi nevisate până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi. Dacă un copil v-ar oferi informaţii detaliate cu privire la viaţa unui om decedat, pe care el nu l-a cunoscut, aţi crede că este reîncarnarea acelui om? Dr. Erlendur Haraldsson, psiholog şi profesor emerit la Universitatea din Islanda, Reykjavik, a studiat mult timp reîncarnarea. A relatat un caz pe care a început să-l investigheze în anul 2000, în care, un băiat, pe nume Nazih Al-Danaf, a oferit detalii corecte despre aşa-numita lui viaţă anterioară. Dr. Haraldsson a lucrat cu cercetătorul libanez Majd Abu-Izzeddin pentru a intervieva membrii familiei copilului şi omului decedat, a cărui reîncarnare ar putea fi Nazih. Toţi martorii au fost intervievaţi de mai multe ori, la dista…

Păpădia – ce este și ce beneficii are. Ce afecțiuni tratează păpădia

Păpădia (Teraxacum officinale) este planta medicinală cu o serie de beneficii pentru organism, dar și planta care deschide sezonul recoltării plantelor medicinale din flora sponană. Citește când înflorește păpădia și care sunt proprietățile și beneficiile sale.


Rădăcina şi frunzele de păpădie sunt bogate în fructoză şi insulină, conţin principii active, acizi fenolici şi steroli. Beneficiile păpădiei sunt numeroase datorită proprietăților sale terapeutice. Află de ce este important să culegi păpădie și pentru ce afecțiuni poate fi folosită.

Când înflorește păpădia și cum se culege
 Păpădia înflorește primăvara, în lunile martie, aprilie, mai și se găsește pe aproape orice suprafață cu iarbă verde. Este o plantă rezistentă, cu frunze crestate și fără puf, cu zimți, care poate crește în înălțime aproape 12 centimetri. Tulpinile păpădiei au flori galbene, luminoase, iar florile se deschid dis-de-dimineață și se închid seara ori atunci când vremea este mohorâtă.
POATE TE INTERESEAZĂ; 40 de int…

4 POVESTI INCREDIBILE DESPRE INCARNARE ŞI VIAŢA ANTERIOARĂ

Oamenii care susţin că au amintiri din alte vieţi. Deşi oamenii nu deţin încă dovezi concrete despre reîncarnare, astfel de poveşti sau tradiţii există în toată lumea. Cercetătorii şi investigatorii paranormalului caută argumente care să sprijine această teorie, bazată în general pe poveştile celor din jur. 13 semne că trăieşti în prezent o iubire dintr-o viaţă anterioară
Unele dintre ele sunt greu de crezut şi par desprinse din filme SF în timp ce altele, dacă nu cumva te fac să crezi pe de-a dreptul, măcar să îţi pui câteva semne de întrebare.

1. Viaţa anterioară şi semne din naştere
În unele părţi din Asia, atunci când o persoană moare, rudele acesteia îi fac un semn pe corp cu cenuşa. Ei speră că sufletul se va reîncarna într-un alt membru al familiei iar atunci când acesta va veni pe lume, va fi mai uşor de recunoscut prin mica pată transformată în semn din naştere. O astfel de întâmplare ar fi avut loc în Myanmar.
Atunci când bătrânul din familia micuţului K.H a murit, familia i…