Hana Kimura, sportiva care se pare că s-a sinucis după ce n-a mai suportat cyberbullying-ul. Ultimul mesaj


Hana Kimura avea 22 de ani și era o luptătoare de wrestling, cu mare priză la public. Sportiva japoneză a fost găsită fără suflare, dar deja s-a speculat că s-ar fi sinucis.
Poliția va avea parte de un caz complicat tocmai din acest punct de vedere. Deocamdată nu s-a specificat dacă la fața locului a fost găsit vreun bilețel, numai că cele mai recente postări ale Hanei, de pe rețelele de socializare i-au pus pe gânduri pe apropiați, dar și pe reprezentanții Poliției.

Ultimul mesaj al sportivei care se pare că s-a sinucis din cauza cyberbullying-ului

Cel puțin, ultima postare spune totul de la sine. ”Nu mai vreau să fiu o ființă umană. Am avut o viață și am vrut să fiu iubită. Mulțumesc tuturor, vă iubesc. Pa”, este un mesaj dezvăluit de BBC, destul de limpede, prin care Hana Kimura dădea de înțeles că era victima cyberbullying-ului, adică o hărțuire online. Din păcate, în ultima vreme, acest subiect este unul extrem de delicat, care a creat probleme multor persoane. În plus, la mesajul luptătoarei se afla și o imagine cu ea și pisica ei și explicația „La revedere!”.
Ca urmare a faptului că se bucura de succes, Hana Kimura făcea parte din distribuția reality show-ului ”Terrace House”, înainte ca acesta să fie suspendat de pandemia de coronavirus.
Hana, a cărei mamă, Kyoko Kimura, e de asemenea cunoscută în fenomen, se bucura și de un premiu în sport, este vorba despre Fighting Spirit, obținut anul trecut în 2019.


Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY