INFLUENȚA CULORILOR ÎN CASA VOASTRĂ



INFLUENȚA CULORILOR ÎN CASA VOASTRĂ
Locuinţa fiecăruia dintre noi este un adevărat sanctuar personal, indiferent dacă e un apartament mic sau un conac cu trei etaje. În acest sens, culorile folosite la decorare pot ajuta la armonizarea aspectelor fizice, mentale și spirituale ale ființeivoastre, și asta fără un efort conștient din partea voastră.
lată în continuare influenţa principalelor culori.

Alb
Albul este universal recunoscut drept simbol al purităţii. Printre influenţele sale se regăsesc protecția și rafinamentul. Culoarea albă simbolizează și începutul sau reînnoirea. Când începeți un proiect nou, înconjurați - vă de obiecte albe pentru ca scopul vostru să fie clar și calea - liberă de orice obstacole. A avea
accesorii sau nuanțe de alb peste tot în casă este cel mai bun mijloc de a vă spori protecția metafizică. După o discuţie violentă sau după vizite ale unor persoane negative, ardeți o lumânare albă sau puneți în încăpere o vază cu crini sau alte flori albe. Acest gest va anula imediat orice influență non - benefică din mediul vostru.

Albastru, bucuria, liniştea, înțelepciunea
Albastrul guvernează pacea și visele. E o culoare indicată pentru tavanul dormitorului, Multe civilizaţii antice considerau că safirul albastru asigură protecție împotriva energiilor negative. Colțul vostru sanctuar locul în care meditaţi - ar trebui să beneficieze din plin de tușe de culoare albastră, ceea ce vă va oferi un acces mai rapid la pacea și armonia interioare. Dacă sunteți o persoană ambiţioasă, adăugați cât mai mult albastru în mediul vostru. Această culoare vă va stimula simțul echității și discernământul.

Galben
Atributele acestei culori sunt creativitatea, loialitatea și o anumită agerime a spiritului. Ea vă revitalizează energia și vă scaldă într-o căldură blândă. Galbenul sporește fertilitatea; e foarte potrivit pentru o încăpere în care planificați să concepeți un copil. Mai mult, dacă începeți un proiect artistic, ardeți o lumânare galbenă sau puneți alături de voi un buchet de flori
galbene. Acest accent de culoare vă va spori harurile creativitătii. In timpul unui ritual, puteți purta straie galbene, ceea ce vă va stabiliza credinţa şi încrederea.


Maro
Este culoarea pământului - cea a energiei fundamentale a oricărei vieți de pe pământ. În anumite civilizaţii, este considerată o culoare legată de prosperitate și abundenţă. Ea se dovedește ideală pentru bucătăria unde transformați roadele pământului în hrană. Accentele de maro din mediul vostru vă vor permite să simțiți contactul cu pământul și cu tot ceea ce este viu. Maroul întărește legătura cu planeta.

Portocaliu
Portocaliul este culoarea soarelui la răsărit, a frunzelor toamnei, iar atributele sale sunt la fel de generoase și abundente precum recoltele. Portocaliul întărește voinţa, sporeşte capacitatea de concentrare, oferă o mai mare agerime a spiritului. E o culoare foarte potrivită pentru o încăpere de studiu sau pentru un
orice alt loc în care desfāșurați o muncă intelectuală. în bucătărie, portocaliul poate fi folosit pentru o suprafață de lucru, ca să vă acutizeze atenția, sau în preajma frigiderului, când țineți o dietă. Această culoare vă va spori voinţa exact în domeniul în care aveti nevoie.

Rosu
Este culoarea preferată a elfilor și a zânelor. Ea sporește energia și vitalitatea. Se dovedește a fi ideală pentru încăperea în care lucraţi, căci mărește intensitatea și concentrarea. Faceți o experiență dăruind flori roșii unei persoane în convalescență:veti observa imediat cum se înviorează. Cum roșu este o culoare
foarte puternică, trebuie să o dozați cu grijă, mai ales într-o cameră de copil sau într - o încăpere în care doriți să vă destindeți.

Roz
Derivat din roșu, rozul este recunoscut drept un simbol al iubirii și prieteniei. Nu e deloc dificil să vă dați seama unde să așezați această culoare. Tonurile de roz pal sunt asociate jocurilor și distracției, căci sunt tonuri ludice. Sunt perfecte pentru un living, căci creează o ambianță caldă și vie.


Verde
Culoarea aceasta este cu adevărat esențială. Plantele, tapiteriile sau draperiile de această culoare pot fi benefice în orice anotimp, fie pentru a accentua bucuriile verii, fie pentru a rupe monotonia iernii, într - o cameră de bebeluş, o nuanţă uşoară de verde - mentă va încuraja creșterea sănătoasă a copilului, men
ţinând o atmosferă de calm şi serenitate. Dacă sunteți în plină criză existenţială sau într - un stadiu critic al evoluției spirituale, înconjurați - vă de verde: tapet, covoare, haine etc. Acest mediu vă va ajuta să treceti mai uşor prin momentele de criză și să resimțiți mai puțină confuzie și anxietate. Verdele este benefic şi atunci când vă planificați bugetul sau vă ocupaţi de tot ceea ce are legătură cu banul şi prosperitatea: aşadar, faceți - vă previziunile bugetare la flacăra unei lumânări verzi. În sfârşit, când meditati, verdele degajă o energie senină care vă va permite să vă goliţi mai uşor spiritul de orice alte gânduri.

Violet
Violetul combină atributele culorii albastru cu energia vitală a culorii roşu. E un „ doi în unu “ extraordinar! Amestecul de nuanțe, proporția de albastru și de roșu vă vor permite să accentuați influenţa uneia sau alteia dintre cele două culori și să beneficiați astfel de proprietățile violetului. Incă din Antichitate, violetul a fost asociat cu misterele, magia şi ritualurile religioase. In consecinţă, e o culoare extrem de potrivită pentru veşmintele ritualice, pentru fata de masă de pe altar sau pentru orice alt obiect legat de practicile voastre magice. În plus, această culoare vă sensibilizează la energiile psihice din jur. Ea vă ajută atât în timpul practicilor divinatorii, cât şi pur și simplu pentru a citi psihicul unei persoane aflate în încăpere.



Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY