Despre aportul sucului de morcovi si cum putem slabi fara efort

Step 3, scroll the page and press the continue button



 Cum functioneaza dieta cu suc de morcovi

Medicii promoveaza consumul sucului de morcovi in cure cat mai dese si intensive. Efectul este imediat vizibil. Sucul de morcovi este un puternic detoxifiant. Prin cura de suc de morcovi, sunt eliminate resturile din corp, toxinele blocate in organism, iar sistemul imunitar este ajutat sa functioneze la capacitate maxima. Pierderea in greutate prin aceasta cura nu este un tel, ci este doar o consecinta normala. Principalul beneficiu este acela ca vom fi mai energici, mai sanatosi, iar corpul nostru se va simti mai usor si mai plin de viata.


Aportul nutritiv al morcovilor


Acestia contin nu doar apa si sunt bogati in fibre, ci si vitaminele A,C,K si complexul de B-uri, minerale, fosfor, calciu, magineziu si sunt foarte bogati in potasiu. Asadar, nu ai de ce sa iti faci griji ca nu vei slabi sau ca te ve ingrasa imediat inapoi. Practic esti la fel de energic, sanatos, dispui de toate mineralele si vitaminele de care ai nevoie zilnic pentru a supravietui, insa le obti in corp printr-o forma lichida. Asadar, vom elimina surplusul de apa si grasimile in exces. Sucul de morcovi actioneaza astfel; practic topeste stratul de grasime din corp, ajuta ficatul sa nu mai fie incarcat cu surplus si desfunda vasele de sange.

Abonează-te si vezi cele mai noi rețete culinare ale anului 2021

Morcovii sunt legume venerate inca din vremuri demult apuse, cand zaharul nu era inca descoperit. Erau vanduti la piata extrem de scump, pentru ca ei contin zahar si erau folositi pe post de inducitor natural. Primul preparat cu morcovi datand de mii de ani, este celebrul Carrot Cake, sau tort de morcovi. 

Totusi, morcovul contine zahar. Asadar, excesul nu este benefic si nici recomandat. 

Morcovii sunt, însă, legume dulci. În vremuri îndepărtate, când încă nu fusese descoperit zahărul sau avea un preț prea mare, erau folosiți ca îndulcitori. Celebrul tort de morcovi există de fapt de mulți ani, nu e o găselniță nouă a maeștrilor bucătari.

Esti pasionat/a de gatit? Castiga o mobila de bucatarie, detalii aici

Ține cont de faptul că sucul de morcovi și alte legume sau fructe nu înseamnă că nu mai ai nevoie de ele în dieta zilnică, sub formă crudă sau gătită. E o variantă de a le conusma ceva mai ușor, dar nu e recomandat să consumi doar sub formă de suc legumele și fructele în viața de zi cu zi, dacă nu ești într-o cură specială de detoxifiere bazată pe lichide.

TOP FEMEI FRUMOASE

Nu uita: ce e prea mult, strică! Faptul că un aliment e sănătos nu înseamnă că poți abuza de el în orice cantități dorești. Prea mulți morcovi consumați pot da afecte adverse, precum balonare constipație (dacă nu e consumată suficientă apă) sau carotenemie (pigmentarea galbenă a pielii).




Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY