15 flori de apartament magice. Atrag norocul, iubirea si banii. Unde sa le pui in casa

 Scroll down the page and discover the chest. 



Flori de apartament. Este binecunoscut faptul ca florile dintr-un apartament sau birou sunt excelente pentru sanatate. Inainte sa cumperi ceva ar trebui sa stii exact ce iti doresti astfel incat sa nu fi coplesit atunci cand mergi intr-un magazin de specialitate.

Iata 15 flori de apartament magice care atrag norocul, iubirea si banii.

1. Bambusul

Este cunoscut pentru faptul ca atrage bucuria si prosperitatea. Ofera protectie si noroc, ceea ce inseamna ca vor creste sansele ca dorintele tale sa se implineasca odata cu achizitionarea acestei plante. Despre bambus se mai spune ca mareste flexibilitatea mentala, ofera ajutor in dezvoltarea spirituala si aduce prosperitatea. Daca esti depresiv, plata este excelenta pentru ca te ajuta sa te eliberezi de sentimentele negative.

2. Busuioc

Busuiocul aduce dragostea, pasiunea, succesul si frumusetea in casa ta. Iar daca pui in mancare planta crescuta chiar in casa ta se spune ca poti trezi pasiunea in oricine consuma aceea mancare. In plus, busuiocul este recunoscut pentru ca este antidepresiv, antiseptic si antibacterial.

3. Trifoiul

Planta in cauza aduce banii in casa ta si, in plus, ofera protectie. Unele persoane considera ca florile trifoiului puse langa frunte imbunatatesc puterea fizica. Iar mirosul acestei plante iti ascute intuitia. Pe deasupra, nectarul acestei plante este extraordinar de gustos.

4. Iasomia

Iasomia atrage atat dragostea cat si banii in casa ta si, in acelasi timp, favorizeaza visele profetice. Uleiul de iasomie este unul dintre cele mai puternice afrodisiace, ceea ce o transforma intr-un instrument eficace pentru oricine doreste mentinerea flacarii aprinse intr-o relatie de cuplu.

5. Lamaiul     

In afara faptului ca aduce fericire si lumina in casa, lamaiul este un lucru extraordinar pe care sa-l ai in casa. Este simbolul purificarii si al prieteniei, de asemenea se spune ca daca bei ulei de lamaie diluat intr-o seara cu luna plina atunci iti va creste mult nivelul energetic. In plus, nu este minunat sa ai propriul lamai pentru a face bauturi si dressing pentru salate.

6. Levantica

Mirosul acestei plante este cunoscut pentru faptul ca imbunatateste buna dispozitie si are proprietati de calmare. Cativa stropi de levantica pe perna te va ajuta sa adormi la fel de repede ca un prunc. Despre mirosul de levantica se crede ca are puterea de a atrage barbatii, asa ca femeile singure au tot interesul sa aiba o astfel de planta in casa.

7. Orhidee

Orhideea nu numai ca este o planta frumoasa insa este si foarte usor de ingrijit. Aceasta planta reprezinta dragostea: atrag dragostea, te inalta sufleteste si intareste prieteniile. In grecia antica oamenii asociau orhideea cu fertilitatea si virilitatea, ceea ce le face un cadou minunat pentru cei care isi doresc copii.

8. Rozmarin

Aceasta planta creste puterea creierului, te poate ajuta sa te odihnesti mai bine noaptea si te mentine tanar. Rozmarinul atrage dragostea si creste dorinta sexuala. In plus, despre aceasta planta se crede ca ofera protectie si ajuta la purificare si poate fi folosita si in exorcism.

9. Salvie

Salvia este recunoscuta pentru calitatile sale protective. De asemenea, ea reprezinta imortalitatea, longevitatea, intelepciunea si implinirea dorintelor. Bineinteles, daca cresti salvie o poti folosi si in mancaruri.

10. Arborele de jad

Arborele de jad sau Crassula ovata este o planta suculenta cu flori mici albe sau roz. Provine din Africa de Sud si Mozambic, Madagascar si este crescuta ca planta de casa mai peste tot în lume. Arborele de jad poate ajunge pâna la 4 metri înaltime. Frunzele sunt rotunde, lanceolate, netede si carnoase. Florile apar, în general, toamna – iarna.

11. Planta banilor

Potrivit specialistilor Feng Shui, mai exista o planta pe care ar trebui sa o aduci in casa ta daca vrei sa ai bani. Numele ei stiintific este Scindapsus aureus, insa toti oamenii o cunosc sub numele de PLANTA BANILOR.

Planta este nativa din sud-estul Asiei si Noua Guinee, face parte din familia Araceae si are peste 100 de “rude”. Ea a primit denumirea de planta banilor datorita formei frunzelor sale, care seamana cu o moneda.

12. Limba soacrei

Aceasta este o planta imposibil de distrus. Unele studii au demonstrat ca daca ai in interior limba soacrei, aceasta previne iritarea ochilor, problemele respiratorii, durerile de cap si te poate face mai energic.

13. Castanul Malabar

Castanul Malabar este cunoscut si sub denumirea de „copacul banilor” in practicile feng shui. Se spune ca acesta ajuta la securizarea norocului si prosperitatii la cei care le poseda deja.

14. Crinul pacii

Este o planta superba care aduce si noroc la bani, fiind foarte des intalnit in casele celor care practica tehnicile feng shui.

15. Crizantema

Petalele ei numeroase sunt corespondentul bogatiei. In plus, culorile vesele sunt asociate cu optimismul si succesul, dar si cu energia pozitiva.

Flori de apartament – Unde sa le amplasezi pentru bunastare si noroc

  1. Usa de la intrare

Pentru a-ti arata entuziasmul ar trebui ca in apropierea usii sa fie pusa o floare frumoasa, precum laleaua, ori un copac. De asemenea, gladiola ori castanul Malabar care protejeaza casa de spiritele rele si aduc binecuvantari sunt excelente pentru a fi asezate la intrarea in casa.

  1. Sufragerie

In general toate plantele norocoase precum si florile pot fi puse aici, insa este bine sa le aranjezi in functie de marime. Nu pune in coltul camerei o planta care atinge tavanul astfel incat sa lase impresia de presiune. Atunci cand alegi plantele mici trebuie sa iei in calcul atat marimea mesei cat si efectul vizual. Iata ce ai putea alege: Scindapsus (Epipremnum aureum), iedera pentru a fi puse pe masa. Ananasul, castanul Malabar (Pachira aquatica sau arborele banilor), Dieffenbachia si Schefflera macrophylla pot fi asezate in colt.

  1. Dormitor

Florile frumoase cu un aspect placut sunt o alegere potrivita pentru dormitor. De asemenea, este o ideea buna ca la capul patului sa pui cateva fructe: grapefruit, portocale, piersici, mere si alte fructe care te pot ajuta sa adormi mai usor datorita aromei lor. Ai grija sa nu pui in camera in care dormi plante agatatoare. In schimb, iti poti decora dormitorul cu trandafiri, hibiscus sau muscate.

  1. Birou

Aici se potrivesc plantele care cresc punct cu punct. Ca de exemplu: bambusul, floarea soarelui, narcisa, lotus, castanul Malabar, laur fals (osmanthus), crizantema, creasta cocosului si Polyscias.

  1. Baie

Este o incapere, de obicei umeda, cu miros nesanatos, insuficient luminata si cu o ventilatie proasta. Poti pune o vaza cu flori ori specii de plante tolerante la intuneric. Iata ce ar trebui sa alegi pentru baie: crin, trandafiri, zambile si iedera.

  1. Bucatarie

Nu este chiar locul potrivit pentru flori de apartament intrucat exista posibilitatea sa fie afectate de funingine. In schimb poti aduce in bucatarie strutisor (Selaginella) ori brebenel.

  1. Colturi

Poti alege ca flori de apartament plante verzi care sa indeparteze spiritele rele si sa aduca noroc in casa. Iata cateva: Polyscias si Zamioculcas zamiifolia.

 

 

Simboluri flori de apartament

– lalea: dragoste, bunastare;

– castanul Malabar: bani si comori, bogatie in resurse financiare;

– gladiola: binecuvantare, crestere pas cu pas;

– Polyscias: fericire, noroc, prosperitate;

– Zamioculcas zamiifolia: bunastare si protectie impotriva spiritelor rele, imbogatire rapida;

– bambus: noroc si promovare;

– crin: armonie si bucurie;

– crizantema: sanatate si viata lunga; imbogatire;

– Osmanthus: virtuozitate;

– floarea soarelui: energie pozitiva, entuziasm;

Surse: mindbodygreen.com


Your treasure is here 


Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY