Fostul luptător Cătălin Moroşanu a fost prins băut la volan


 Revenit din Republica Dominicană, unde a participat la show-ul “Survivor România”, Cătălin Moroşanu a fost depistat băut la volan de un echipaj şi a rămas fără permis de conducere. În plus, s-a ales şi cu o amendă. 

Aflat la volan, pe Bulevardul Decebal din Capitală, sportivul a fost tras pe dreapta de un echipaj, pentru un clasic control de rutină, cum se procedează de o bună perioadă în Capitală. În secundele următoare, Cătălin Moroşanu a prezentat actele celor doi agenţi, iar, după verificare, aceştia au decis, potrivit procedurii, ca şoferul să fie testat şi cu aparatul etilotest.

Cititi si: Cum și-a cunoscut Cătălin Moroșanu soția. Puneau bani să-și cumpere napolitane

Spăşit, sportivul s-a îndreptat către una dintre maşinile de poliţie aflate în zonă şi s-a pus pe suflat. Şi… ghinion! Rezultatul a dovedit o alcoolemie, conform unor surse, de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, anunţă cancan.ro. Cătălin Moroşanu a gesticulat, la un moment dat, nervos, semn clar că nu-i convenea deloc situaţia în care se află. Agenţii de la Rutieră nu s-au lăsat deloc impresionaţi şi au aplicat legea. Astfel, fostul concurent de la “Survivor România” s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar şi cu amenda aferentă.

Ceai Tulsi Sleep cu Plante Relaxante, Reconfortante, Somn Calm, Odihnitor este un produs 100% Certificat Organic
Abonează-te și apăsă Clopoțelul pentru a fi la curent cu cele mai noi 
rețete! ➡️  YouTube⬅️ sau ➡️Facebook ⬅️

Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY