Ceai de patrunjel - slabesti minim 3 kg intr-o saptamana - remediu naturist

Dupa ce au trecut sarbatorile sau pur si simplu am avut o perioada plina de rasfat culinar cu inghetate, pizza, sarmale, dulciuri la greu si vrem sa slabim rapid dar si sanatos, atunci este de preferat sa bem ceai de patrunjel. Este cea mai simpla dieta din punctul nostru de vedere, nu trebuie sa ne supunem la un chin alimentar; sa mancam salate, legume si foarte putina carne. 

Trebuie doar sa mancam normal, fara excese si sa bem ceai de patrunjel. Patrunjelul are de 30x mai multa vitamina C, decat citricele. Atat frunzele cat si radacina sunt sanatoase. Ceaiul de patrunjel mai ajuta si sistemul urinar precum si rinichii sa functioneze normal.
Pantrunjelul are vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9 si K, minerale, zinc, fosfor, potasiu, fier, magneziu si antioxidanti. Patrunjelul mai este recomandat in special pentru sportivi dar si pentru persoanele care sufera de anemie.


Ceaiul de pătrunjel, cunoscut și ca apă de pătrunjel, este un supliment ideal în dieta dvs. pentru a pierde în greutate. Datorită capacității sale de a elimina toxinele, organismul va scăpa de compușii în plus din organism. Prin simplul consum al ceaiului, asociat cu carbohidrați și alimente hipercalorice, ceaiul de pătrunjel nu face minuni!


Preparare ceai de pantrunjel:

Avem nevoie de 250 m de apa, o lingurita de frunze de patrunjel si jumatate de lamaie.
Vom pune apa la fiert. Dupa ce a fiert, adaugam patrunjelul si asteptam circa 3 minute si oprim focul. Lasam la infuzat circa 15 minute. Strecuram lichidul si lasam la racit. Bem cate un pahar inainte de fiecare masa principala. Putem adauga si cateva picaturi de lamaie si miere. Il putem face in cantitati mai mari si sa-l tinem la frigider. Este bun si dupa o saptamana. 


Acest ceai este recomandat si de catre medicii nutritionisti. Acestia afirma ca acest ceai face intr-adevar minuni.

Poate te interesează și;





Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY