Treceți la conținutul principal

Ad

Ceaiul alb - sanatate si viata intr-o ceasca

Despre ceaiul alb:
Ceaiul alb este foarte asemanator cu ceaiul verde. Daca va place unul dintre ele, este foarte probabil sa va placa si celalalt. La recoltarea ceaiului alb se aleg doar frunzele fragede ale plantei si bobocii nedeschisi. Cam aceasta ar fi diferenta dintre ceaiul verde si ceaiul alb in procesul de prelucrare. Infuzia are o culoare alb-galbuie, iar de aici este numit ceaiul alb. 


Beneficiile ceaiului alb sunt urmatoarele:
In primul rand ne ajuta sa pierdem in greutate blocand cresterea celulelor adipoase. Influenteaza in mod pozitiv si sistemul de circulatie al sangelui.


Ceaiul alb contine un fel de cofeina. Aceasta compozitie se numeste metilaxantina. Aceasta are un rol de energizant, dar aduce si o nota de relaxare. Daca bem o cana de ceai alb pe zi, riscul aparitiei celulelor cancerigene scade drastic. Asadar, doar pana aici si acest ceai este un adevarat aliat al sanatatii. Insa beneficiile nu se opresc aici. Ceaiul alb scade si tensiunea arterioala, iar astfel elimina riscul dezvoltarii anumitor afectiuni cardiovasculare.


 El reduce si colesterolul si zaharul din sange. Asadar, ceaiul alb este benefic si pentru diabetici sau pentru a preveni aparitia diabetului de tip 2. Ceaiul alb este incredibil de benefic si pentru persoanele care au osteoporoza sau artrita, datorita proprietatilor sale. Sistemul imunitar are de câștigat în urma consumului de ceai alb, datorită proprietăților antibacteriene ale acestuia. Ceaiul alb are grijă de sănătatea orală, iar dinții și gingiile se bucură astfel de protecție suplimentară.

Prepararea ceaiului alb


Niciodata nu trebuie sa infuzam ceaiul alb in apa clocotita, caci asta va cauza arderea frunzelor si implicit a proprietatilor sale benefice. Apa trebuie sa aiba in jur de 65 grade Celsius. Dupa ce am fiert apa, punem 2 lingurite de ceai alb si lasam la infuzat circa 4 minute. Dupa ce am terminat si acest proces, il servim alaturi de cateva picaturi de lamaie si ne bucuram de o portie mare de sanatate si viata intr-o ceasca.

Poate te interesează și;
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reîncarnare: Un copil oferă detalii din viaţa sa anterioară

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi nevisate până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi. Dacă un copil v-ar oferi informaţii detaliate cu privire la viaţa unui om decedat, pe care el nu l-a cunoscut, aţi crede că este reîncarnarea acelui om? Dr. Erlendur Haraldsson, psiholog şi profesor emerit la Universitatea din Islanda, Reykjavik, a studiat mult timp reîncarnarea. A relatat un caz pe care a început să-l investigheze în anul 2000, în care, un băiat, pe nume Nazih Al-Danaf, a oferit detalii corecte despre aşa-numita lui viaţă anterioară. Dr. Haraldsson a lucrat cu cercetătorul libanez Majd Abu-Izzeddin pentru a intervieva membrii familiei copilului şi omului decedat, a cărui reîncarnare ar putea fi Nazih. Toţi martorii au fost intervievaţi de mai multe ori, la dista…

Păpădia – ce este și ce beneficii are. Ce afecțiuni tratează păpădia

Păpădia (Teraxacum officinale) este planta medicinală cu o serie de beneficii pentru organism, dar și planta care deschide sezonul recoltării plantelor medicinale din flora sponană. Citește când înflorește păpădia și care sunt proprietățile și beneficiile sale.


Rădăcina şi frunzele de păpădie sunt bogate în fructoză şi insulină, conţin principii active, acizi fenolici şi steroli. Beneficiile păpădiei sunt numeroase datorită proprietăților sale terapeutice. Află de ce este important să culegi păpădie și pentru ce afecțiuni poate fi folosită.

Când înflorește păpădia și cum se culege
 Păpădia înflorește primăvara, în lunile martie, aprilie, mai și se găsește pe aproape orice suprafață cu iarbă verde. Este o plantă rezistentă, cu frunze crestate și fără puf, cu zimți, care poate crește în înălțime aproape 12 centimetri. Tulpinile păpădiei au flori galbene, luminoase, iar florile se deschid dis-de-dimineață și se închid seara ori atunci când vremea este mohorâtă.
POATE TE INTERESEAZĂ; 40 de int…

4 POVESTI INCREDIBILE DESPRE INCARNARE ŞI VIAŢA ANTERIOARĂ

Oamenii care susţin că au amintiri din alte vieţi. Deşi oamenii nu deţin încă dovezi concrete despre reîncarnare, astfel de poveşti sau tradiţii există în toată lumea. Cercetătorii şi investigatorii paranormalului caută argumente care să sprijine această teorie, bazată în general pe poveştile celor din jur. 13 semne că trăieşti în prezent o iubire dintr-o viaţă anterioară
Unele dintre ele sunt greu de crezut şi par desprinse din filme SF în timp ce altele, dacă nu cumva te fac să crezi pe de-a dreptul, măcar să îţi pui câteva semne de întrebare.

1. Viaţa anterioară şi semne din naştere
În unele părţi din Asia, atunci când o persoană moare, rudele acesteia îi fac un semn pe corp cu cenuşa. Ei speră că sufletul se va reîncarna într-un alt membru al familiei iar atunci când acesta va veni pe lume, va fi mai uşor de recunoscut prin mica pată transformată în semn din naştere. O astfel de întâmplare ar fi avut loc în Myanmar.
Atunci când bătrânul din familia micuţului K.H a murit, familia i…