Ceaiul Oolong - sau ceaiul datator de viata

Scroll the page and click on the chest🎁


Ceaiul Oolong - sau ceaiul datator de viata

Ceaiul Oolong provine din China. Despre acesta se cunoaste ca stimuleaza metabolismul sa functioneze la capacitate maxima, previne toate formele de cancer, ajuta la slabit si multe altele.
Acesta controleaza diabetul de tip 2, ajuta la tratarea bolilor cardiovasculare, imbunatateste sanatatea dentara si cea a creierului si a oaselor. 


Asadar, acum putem intelege de ce este supranumit ceaiul Oolong si ceaiul datator de viata. Pe langa cele mentionate, mai tine sub control si colesterolul si are capacitatea de a trata tulburarile inflamatorii.

Dar cum ne poate ajuta acest ceai atat de mult? Raspunsul este simplu, este bogat in antioxidanti, fiind un ceai semi-verde, contine carotina, seleniu, potasiu si magneziu, pe langa vitamine si minerale, calciu, mangan si cupru. Mai contine cofeina si alti compusi, iar daca il consumam in exces, putem observa cum ne este stimulat sistemul nervos. 


Acest ceai ii ajuta si pe cei care au probleme de piele. Conform experimentelor științifice, pacienții diagnosticați cu eczeme pot beneficia de consumul a 3 cești de ceai oolong pe tot parcursul zilei. Rezultatele benefice ale acestui ceai pot fi văzute în mai puțin de o săptămână și acești pacienți vor avea o îmbunătățire remarcabilă în recuperarea de pe piele. Într-un studiu, 54% dintre subiecții de testat au avut rezultate pozitive de lungă durată în ceea ce privește condițiile de piele după 6 luni de aport zilnic de ceai oolong.


Efecte secundare ale ceaiului Oolong

Totusi, putem trece cu vederea si efectele secundare pe care acest ceai le are. Daca suntem atenti la felul in care gestionam hidratarea noastra cu ajutorul acestui ceai, nu ne poate face rau.
În ciuda tuturor acestor beneficii importante, este important să ne amintim că ceaiul oolong tinde să fie bogat în cofeină, care nu este cea mai sănătoasă componentă a acestei băuturi benefice.
Cofeina afectează oamenii în mod diferit. Unele dintre efectele secundare ale excesului de cafeină sunt:
– anxietate
– durere de cap
– insomnie
– diaree
– arsuri stomacale
– bătăi neregulate ale inimii

– confuzie.

Poate te interesează și;




Comentarii

RECOMMENDATION OF THE DAY