Treceți la conținutul principal

Ad

Ceaiul Oolong - sau ceaiul datator de viata

Ceaiul Oolong - sau ceaiul datator de viata

Ceaiul Oolong provine din China. Despre acesta se cunoaste ca stimuleaza metabolismul sa functioneze la capacitate maxima, previne toate formele de cancer, ajuta la slabit si multe altele.
Acesta controleaza diabetul de tip 2, ajuta la tratarea bolilor cardiovasculare, imbunatateste sanatatea dentara si cea a creierului si a oaselor. 


Asadar, acum putem intelege de ce este supranumit ceaiul Oolong si ceaiul datator de viata. Pe langa cele mentionate, mai tine sub control si colesterolul si are capacitatea de a trata tulburarile inflamatorii.

Dar cum ne poate ajuta acest ceai atat de mult? Raspunsul este simplu, este bogat in antioxidanti, fiind un ceai semi-verde, contine carotina, seleniu, potasiu si magneziu, pe langa vitamine si minerale, calciu, mangan si cupru. Mai contine cofeina si alti compusi, iar daca il consumam in exces, putem observa cum ne este stimulat sistemul nervos. 


Acest ceai ii ajuta si pe cei care au probleme de piele. Conform experimentelor științifice, pacienții diagnosticați cu eczeme pot beneficia de consumul a 3 cești de ceai oolong pe tot parcursul zilei. Rezultatele benefice ale acestui ceai pot fi văzute în mai puțin de o săptămână și acești pacienți vor avea o îmbunătățire remarcabilă în recuperarea de pe piele. Într-un studiu, 54% dintre subiecții de testat au avut rezultate pozitive de lungă durată în ceea ce privește condițiile de piele după 6 luni de aport zilnic de ceai oolong.


Efecte secundare ale ceaiului Oolong

Totusi, putem trece cu vederea si efectele secundare pe care acest ceai le are. Daca suntem atenti la felul in care gestionam hidratarea noastra cu ajutorul acestui ceai, nu ne poate face rau.
În ciuda tuturor acestor beneficii importante, este important să ne amintim că ceaiul oolong tinde să fie bogat în cofeină, care nu este cea mai sănătoasă componentă a acestei băuturi benefice.
Cofeina afectează oamenii în mod diferit. Unele dintre efectele secundare ale excesului de cafeină sunt:
– anxietate
– durere de cap
– insomnie
– diaree
– arsuri stomacale
– bătăi neregulate ale inimii

– confuzie.

Poate te interesează și;




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reîncarnare: Un copil oferă detalii din viaţa sa anterioară

Universul este plin de mistere care schimbă cunoştinţele noastre actuale. În colecţia ''Dincolo de Ştiinţă'', Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene ciudate cu scopul de a stimula imaginaţia şi de a deschide posibilităţi nevisate până acum. Sunt ele adevărate? Dumneavoastră decideţi. Dacă un copil v-ar oferi informaţii detaliate cu privire la viaţa unui om decedat, pe care el nu l-a cunoscut, aţi crede că este reîncarnarea acelui om? Dr. Erlendur Haraldsson, psiholog şi profesor emerit la Universitatea din Islanda, Reykjavik, a studiat mult timp reîncarnarea. A relatat un caz pe care a început să-l investigheze în anul 2000, în care, un băiat, pe nume Nazih Al-Danaf, a oferit detalii corecte despre aşa-numita lui viaţă anterioară. Dr. Haraldsson a lucrat cu cercetătorul libanez Majd Abu-Izzeddin pentru a intervieva membrii familiei copilului şi omului decedat, a cărui reîncarnare ar putea fi Nazih. Toţi martorii au fost intervievaţi de mai multe ori, la dista…

Păpădia – ce este și ce beneficii are. Ce afecțiuni tratează păpădia

Păpădia (Teraxacum officinale) este planta medicinală cu o serie de beneficii pentru organism, dar și planta care deschide sezonul recoltării plantelor medicinale din flora sponană. Citește când înflorește păpădia și care sunt proprietățile și beneficiile sale.


Rădăcina şi frunzele de păpădie sunt bogate în fructoză şi insulină, conţin principii active, acizi fenolici şi steroli. Beneficiile păpădiei sunt numeroase datorită proprietăților sale terapeutice. Află de ce este important să culegi păpădie și pentru ce afecțiuni poate fi folosită.

Când înflorește păpădia și cum se culege
 Păpădia înflorește primăvara, în lunile martie, aprilie, mai și se găsește pe aproape orice suprafață cu iarbă verde. Este o plantă rezistentă, cu frunze crestate și fără puf, cu zimți, care poate crește în înălțime aproape 12 centimetri. Tulpinile păpădiei au flori galbene, luminoase, iar florile se deschid dis-de-dimineață și se închid seara ori atunci când vremea este mohorâtă.
POATE TE INTERESEAZĂ; 40 de int…

4 POVESTI INCREDIBILE DESPRE INCARNARE ŞI VIAŢA ANTERIOARĂ

Oamenii care susţin că au amintiri din alte vieţi. Deşi oamenii nu deţin încă dovezi concrete despre reîncarnare, astfel de poveşti sau tradiţii există în toată lumea. Cercetătorii şi investigatorii paranormalului caută argumente care să sprijine această teorie, bazată în general pe poveştile celor din jur. 13 semne că trăieşti în prezent o iubire dintr-o viaţă anterioară
Unele dintre ele sunt greu de crezut şi par desprinse din filme SF în timp ce altele, dacă nu cumva te fac să crezi pe de-a dreptul, măcar să îţi pui câteva semne de întrebare.

1. Viaţa anterioară şi semne din naştere
În unele părţi din Asia, atunci când o persoană moare, rudele acesteia îi fac un semn pe corp cu cenuşa. Ei speră că sufletul se va reîncarna într-un alt membru al familiei iar atunci când acesta va veni pe lume, va fi mai uşor de recunoscut prin mica pată transformată în semn din naştere. O astfel de întâmplare ar fi avut loc în Myanmar.




Atunci când bătrânul din familia micuţului K.H a murit, familia i…